Identitatea lui Bourne – The Bourne Identity (2002) film online subtitrat

Regia: Doug Liman
Actori: Clive Owen, Julia Stiles, Chris Cooper, Gabriel Mann, Franka Potente
Anul: 2002
Gen: Actiune, Mister, Thriller
Durata: 119 minute
IMDB: 7.9/10 din 235857 voturi

loading...

“Identitatea lui Bourne” este un film de acțiune abil despre un complot care există numai pentru a sprijini un film de acțiune iscusit. Întreaga poveste este un set-up pentru artele marțiale și urmăriri. Deoarece acestea sunt realizate bine, pentru că filmul este bine-artizanale și a acționat, am da o pasă. Păcat că nu e vorba de ceva.

Ei bine, poate că este. Poate este vorba despre climatul amoral în agențiile de spionaj, cum ar fi CIA. Nu există tipi buni din film Identitatea lui Bourne – cu siguranță nu eroul, jucat de Matt Damon, care este un asasin antrenat – si nici baietii rai, fie. Chiar cei care vor sa-l omoare pe Damon fac doar locurile lor de muncă. La fel ca și gardieni ai Navajo “Windtalkers” într-un alt film nou se spune sa-l omoare tarifelor lor, mai degrabă decât să le cadă în mâinile inamicului, astfel încât este Bourne, sau oricare ar fi numele lui este, vizate pentru moarte după ce a nu să-l asasineze un lider african . (Există o posibilitate bună ar fi, de asemenea, vizate în cazul în care ar fi reușit.) Ca deschide filmul Identitatea lui Bourne, un pescar pe o barca din Marsilia a încercat un corp plutind în ceea ce este, evident, un studio rezervor back-lot. Tras la bord, organismul se dovedește a fi în viață, de a avea două răni de glonț și de a avea o capsulă încorporat sub piele, care conține codul de la un cont bancar elvețian. Pescarul prietenos oferă cel salvat (care nu-și amintește cine e) de bani pentru a lua trenul spre Elveția, și el este binevenit în acea națiune și retrage o avere de la o bancă, în ciuda lipsit un nume sau orice altă formă de identificare personală.

Într-adevăr, va afla cine ar putea fi de căutarea în interiorul sacului roșu de la banca, unde găsește mai multe pașapoarte, unul spunându-i numele lui este Bourne.