Identicals (2015) Film Online Subtitrat

Titlu original: Brand New-U
Gen: SF
Scenariu: Simon Pummell
IMDB: 5.9
Regizor(i): Simon Pummell
Actori: Nick Blood, Nora-Jane Noone, Tony Way

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Ce se întâmplă dacă fratele geamăn Identicals Elvis Presley nu a fost livrat născut mort? Și dacă ar fi fost adoptate clandestin și a crescut până la maturitate de către alți părinți, fără ca regele să știe vreodată, și de lichidare atinge faima si avere ca – pregateste-te pentru ea – un adevarat teribil imitator Elvis Presley? O astfel de speculații oferă fundamentul narativ pentru “Identicals”, un film indie-a produs un clef care, din păcate, se încadrează scurt de a realiza pe deplin conceptul său ridicat provocator. Elementele plot din Identicals ceea ce implică influențe religioase ar putea ajuta pe piață freestyle pic ca divertisment bazată pe credință, în timpul programat 12 septembrie lansarea în cinematografe, dar nu fi surprins dacă fanii înrăiți Elvis se dovedesc a fi cele mai aspre critici.

Fara a fi surprinzator, nume au fost schimbate in Identicals – și istoria pop-cultura a fost recreată – de Scripter Howard Klausner (care a scris și speculativă dramă Hank Williams “The Last Ride”) și pentru prima dată caracteristica Helmer Dustin MARCELLINO. În această variantă a poveștii din spatele povestii, un sudist adânc sărăcit (Brian Geraghty) este condus la extreme când soția lui (Amanda Crew) dă naștere la doi băieți gemeni în timpul Marii Depresiuni. Gândindu-i-ar fi greu să se prevadă un singur copil, cu atât mai puțin de două, tatăl disperat aranjează în secret pentru unul dintre copii care urmează să fie adoptate de către un ministru reînviorător (Ray Liotta) și soția sa de susținere (Ashley Judd), care teamă că nu vor fi binecuvântați cu copii ai lor proprii.

În timp ce Drexel “Dream” Hemsley (Blake Rayne) crește – aproape în întregime în afara ecranului – pentru a deveni un sold agitare, bani de luare de rock ‘n’ roll-ul superstar, fratele său geamăn, cunoscut sub numele de Ryan Wade (dar Rayne), ajunge la maturitate ca fiu un drept săgeată predicator al cărui tată îl așteaptă pe deplin să urmeze în calea lui ca slujitor al Domnului.

Dar, Ryan ia un ocol prin roadhouses rurale, în cazul în care el absoarbe influente muzicale de la bluesmen negre și honkytonkers. Și, în timp ce el ia un loc de muncă ca asistent la un mecanic gregar (Joe Pantoliano) pentru a face capete întâlni pentru el și Jenny (Erin Cottrell), soția lui încurajatoare și naratorul filmului, Ryan nu poate ajuta doresc sa fie un interpret – la fel ca roca lui preferată ‘n’ role, Drexel Hemsley.

Aproximativ la jumătatea distanței prin “identicul,” există o secvență care face aluzie la mai bine, filmul mai îndrăzneț ar fi putut fi. Ryan efectuează ca finalist într-un concurs sponsorizat de stație 1960 radio pentru imitatori Hemsley – și outclasses toți ceilalți concurenți pentru a câștiga onoruri pe propriile sale merite. Dar ceea ce etanșează cu adevărat afacere pentru el este o apariție bruscă, neanuntata de Hemsley însuși in filme online Identicals, care ia o privire la tipul de sus pe scenă, care arată și sună foarte mult ca el, și indică aprobarea lui către membrii juriului concursului cu puțin timp înainte de plecarea sa bruscă. Pe loc, un agent hustling oferă Ryan o persoană de contact pentru a efectua ca un imitator Hemsley – taxat ca “identicul” – la târgurile de stat și locuri de concerte peste tot.