Ice Soldiers (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, SF
Producator(i): Jonathan Tydor
IMDB: 4.2
Regia: Sturla Gunnarsson
Actori: Dominic Purcell, Michael Ironside

In Ice Soldiers, un om de știință descoperă cadavrele congelate și modificate genetic a trei ruși, îngropate în nordul Canadei. După ce îi decongelează își dă seama că a declanșat o amenințare mortală la adresa societății occidentale și trebuie să-i oprească cu orice cost.

În 1962 în timpul crizei rachetelor din Cuba o echipă de soldați canadieni în capturarea arctic trei soldați sovietici cu abilitati umane Super. Acestea sunt examinate, dar mai târziu se elibereze și să ucidă o mare parte din trupele staționate în nord. Cincizeci de ani mai târziu, o echipa de oameni de stiinta canadieni descoperi le îngropat sub gheață arctică. Ei dezbate ce să fac cu ei, dar nu se poate ajunge la un acord. Când soldații sunt reînviat, ei merg din nou pe un măcel și ucide o mare parte din personalul militar și om de știință. Malraux se plimba prin pustie după ei, când se poticnește el peste un Cree Aboriginal care este de acord să colaboreze și să lupte aceste intrușilor să-i oprească de la a ajunge la sud. Reușesc să prindă până la ei și-i omoare după supravietuit mai multe atrocități in filmul Ice Soldiers.

loading...

De la introducerea inițială a filmului Ice Soldiers, prin intermediul remorcii, fotografii, și astfel de, o imediat devine curios să văd ce acest film este despre toate. Din păcate, filmul Ice Soldiers are o serie de defecte, inclusiv unul major. Sturla Gunnarsson este un regizor care a impotmolit in toate aspectele legate de regie. Din documentare lovit, cum ar fi Air India 182 (2008) și episoade de spectacole, cum ar fi motivul și Ofițeri începători, CV-ul lui creativ este destul de impresionant. Direcția de gheață Soldiers este simplu, capturarea momente de suspans, șoc, și violență calea de fiecare film de acțiune ar trebui. Fiecare personaj este dat o sumă bună de timp lentile pentru noi, cel puțin recunosc cine sunt ei. Cu toate acestea, există momente în film în care lucrurile se un pic instabil; totul, de la editare inadecvat la scene-fals cautati. Cele mai multe nu afectează experiența unul a vizionarea filmului, dar câteva se întâmple în momente-cheie, și că devine iritant.

Exprimate a fost ales, mai mult decât probabil, pentru trăsăturile lor personale. Dominic Purcell este un om de stiinta genial, mai degrabă macho, și dialogul lui se potrivește că așteaptă de la un academice cu studii superioare. De fapt, sunt momente când a arata exact ca Sylvester Stallone ca Rocky Balboa. Ciudat, dar adevărat. Michael Ironside, cel mai bine cunoscut pentru munca sa Splinter Cell voce, aduce lui profunda, comandantul ca vocea pentru a se potrivi trăsături de caracter militar său. Din păcate, la fel de mare cum este pentru a vedea timp adecvat de lentile dat fiecare personaj, nu este cu mult în sensul de dezvoltare a caracterului. Un minut ele sunt acolo, iar in minutul urmator sunt morți. Unele scene se simt aproape incomplete ca personajele continua dialogul. Caracterul lui Adam Beach este un revigorant cu povestea, ca personajul lui este dat prea mare pentru a dezvolta. În afară de faptul că, personajele sunt pur și simplu acolo, deoarece acestea trebuie sa fie in filme online Ice Soldiers.