Ice Age Collision Course (2016) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Epoca de gheaţă Ploaie de meteoriţi
Regia: Mike Thurmeier, Galen T. Chu
Actori: Ray Romano, Queen Latifah, Keke Palmer, John Leguizamo, Denis Leary, Jennifer Lopez, Nick Offerman, Melissa Rauch
Anul: 2016
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Ice Age Collision Course

Cursa epică a lui Scrat după ghinda nărăvașă îl catapultează în univers, unde declanșează accidental o serie de evenimente cosmice care transformă și pun în pericol lumea din Epoca de Gheață.

Pentru a se salva, Sid, Manny, Diego și restul turmei trebuie să plece de acasă și să pornească într-o expediție plină de comedie şi aventură, în timp ce călătoresc spre noi ținuturi exotice și se confruntă cu o serie de personaje noi, pline de culoare.


Trailer Epoca de gheata 5 – Ice Age 5


Despre trailerul animatiei Ice Age Collision Course

Pentru a se salva de acest dezastru, Sid, Manny, Diego și restul turmei, trebuie să plece de acasă și să se angajeze într-o căutare plină de comedie și aventură, ce-i va purta în ținuturi noi exotice unde se vor confrunta cu o serie de noi personaje pline de culoare. După ce strămoşul veveriţelor Scrat, descoperă un OZN antic îngheţat într-un aisberg cu care schimbă istoria galaxiei noastre pentru totdeuna, activând un asteroid gigant ce se îndreaptă spre Pământ, toată gaşca pestriţă încearcă să supravieţuiască unei extincţii în masă.


Regia si informatii din cinematografe legate de Epoca de gheata 5

Iar dacă toate astea încă nu erau de ajuns pentru a te convinge. Intoarcerea lui Buck (Simon Pegg), ar trebui să îndulcească lucrurile. Cea mai recentă tranșă a celor de la 20th Century Fox şi Blue Sky Studios din franciza Ice Age, este pe cale să ajungă în cinematografele din jurul lumii începând cu 30 Iunie. In teritoriile internaționale și pe 22 iulie, în Statele Unite. Epoca De Gheaţă: Ploaie De Meteoriţi, este în mod normal. Al cincilea film care se concentrează pe bufoneriile şi aventurile animate ale unor animale preistorice. Ce aparent vor trece prin toate epocile cunoscute ale preistoriei. Dar care s-ar putea să ajungă şi să fie martorii progresului tehnologic al omenirii și dincolo de aceasta.


Dezvaluiri din animatia Ice Age Collision Course – Epoca de gheata 5

Dezvăluirile din noul trailer, sunt destul de evidente. Mai ales faptul că era preistorică, va rămâne undeva în spate. Şi odată cu aceste mici detalii. Trailerul aduce din nou, aceea energie amuzantă,alertă şi frenetică ce de multe ori te face să te deconectezi de la rutina zilnică. Mai ales că Ice Age: Collision Course pare a fi baza multor filme de animație de familie prietenoase din ziua de astăzi. Ţinând cont că în total franciza Epoca De Gheaţă, a avut încasări globale de peste 2 miliarde de dolari. Nu ar trebui să ne mire dacă vom mai avea de văzut încă câteva continuări. Indiferent de încasări, franciza Ice Age, rămâne una de familie, o aventură colorată cu animale ce cucereşte la orice oră. Epoca De Gheaţă: Ploaie De Meteoriţi, cu siguranţă nu se va lăsa mai prejos, mai ales că distribuţia este stelară.