I Spit on Your Grave 3 (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Crima, Groaza
IMDB Rating: 5.2
Regizor(i): R.D. Braunstein
Actori: Sarah Butler, Gabriel Hogan, Doug McKeon

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Este un lucru ciudat să ia în considerare faptul că una dintre cele mai brutale notoriu filme din toate de timp Meir Zarchi 1978 de film viol răzbunare I Spit on Your Grave 3 ar da naștere unei francize în mare măsură directă la video de groază aproape 40 de ani după fapt. Cu toate acestea, cu o a treia tranșă VENGEANCE subtitrat IS MINE, exact ceea ce sa întâmplat cu proprietatea, chiar merge atât de departe încât să fie o continuare directă a remake-ului 2010, mai degrabă decât în ​​nume numai sequel înainte de a fi. Cu toate acestea, am SPIT PE mormînt 3: Răzbunarea este MINE este o afacere incontestabil ciudată de la început până la sfârșit, încercarea de a fi o piesă numai puterea femeilor să cadă pe teritoriul ciudat nefocalizat ca să devină un comentariu cu privire la natura de răzbunare.

Pentru cei care nu cunosc, am scuipat pe mormînt 3: Răzbunarea este MINE urmează Jennifer Hills ani după experiențele ei de la I Spit on Your Grave 3, deteriorat iremediabil halucinații violente și de ostilitate emoțională inspiră mental. Cu toate acestea, ea găsește un sentiment de stabilitate și de rudenie între un grup de supravietuitori agresiune sexuala, chiar daca prietenul ei cel mai apropiat ei oferă gustul familiar al răzbunării radicale. Cu toate acestea, atunci când tragedia lovește din nou, Jennifer este nevoie asupra ei pentru a razbuna pe cei care legea nu poate.

În timp ce filmul I Spit on Your Grave 3 este, fără îndoială, o îmbunătățire față de a doua salivărilor imposibil de sumbră și grețos inspaimantatoare PE filmul GRAVE, de reținere a filmului este, de fapt ceea ce face ca filmul asa in afara de loc; de fapt, acest film poate fi primul film de rapiță răzbunare pentru a facilitate nici pe ecran de rapiță sau de răzbunare simplă, nu că este ratat. În orice caz, acest lucru SPIT I ON mormînt ar fi mai potrivit ca o repornire MOARTE WISH, cu personajul Sarah Butler folosind întâlniri trauma de viol pentru a alimenta activitățile sale vigilante. Și chiar dacă răzbunarea lui Butler împotriva violatori sunt brutale, ele nu ambalaj destul de pumn extremă sau karma viscerala ca filmele în fața lor, în loc să recurgă la previzibile tactici off-culoare precum și scufundări într-un loc mult mai punct de vedere moral de catre al treilea act derutant.