PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


I Robot (2004) Film Online Subtitrat

Regia: Alex Proyas
Actori: Will Smith, Bridget Moynahan, Bruce Greenwood
Anul: 2004
Gen: Actiune, SF, Mister
Durata: 115 minute
IMDB: 7.1

Imaginati-va o lume in care motocicletele ruleaza singure, robotii dirijeaza simfonii si fac treburile casnice. In anul 2035 din filmul I Robot, robotii si inalta tehnologie fac parte din viata de zi cu zi, iar oamenii au incredere oarba in ele. Un singur om face exceptie – detectivul Del Spooner.

Robotii, denumiti „asistenti domestici automatizati”, fac curatenie in casa, plimba câinele, fac pe curierii si chiar pe bonele. Orice familie are cel putin unul, daca nu chiar mai multi. Dar daca, dintr-o data, increderea in aceste automate ne este zdruncinata ?

Actiunea filmului I Robot are loc intr-o perioada de mari schimbari tehnologice si sociale, in care numarul robotilor din SUA este pe cale sa se tripleze. Odata cu lansarea ultimului model realizat de compania-gigant U.S. Robotics – asistentii domestici automatizati tipul NS-5 – proportia va ajunge de un robot la fiecare cinci oameni. NS-5 este primul robot proiectat sa faca orice, de la babysitting la gatit si declaratii de impozit. Distributia in masa a acestui tip de robot va face din U.S. Robotics cea mai puternica companie de pe glob.

loading...

Dr. Susan Calvin din I Robot este unul dintre acele personaje de film la îndemână care cunoaște toate secretele, se pot obține prin toate ușile, se pot rezolva toate problemele si ajuta Spooner muta aproape la voință prin zgârie-nori Robotica, care se pare curios prost păzită. Când au echipa împotriva eventualul personaj negativ, este un truc evident pentru a crea încă un alt spațiu unde personajele pot cădea pentru sute de picioare și într-un fel a salva ei înșiși.

În ceea ce privește roboți I Robot, ele funcționează la fel ca insectele gigantice din “Starship Troopers”, ca ținte de jocuri video. Nu poți fi chiar supărat pe ei, din moment ce acestea sunt doar programe. Cu toate că, vin să se gândească la ea, poți fi supărat pe programe; Microsoft Word mi-a inspirat să furie mult dincolo de orice acești roboți da naștere.