I Am Wrath (2016) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Drama
Scenariu: Yvan Gauthier, Paul Sloan
IMDB: 5.1
Regizor(i): Chuck Russell
Actori: Rebecca De Mornay, John Travolta, Christopher Meloni

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Știi acel moment mic încântător în filme când titlul filmului I Am Wrath se spune cu voce tare de către unul dintre personajele principale? Ei bine, acest trailer am Am mânia ia tort în această privință, pentru că thriller-ul lui Chuck Russell plasează literalmente titlul filmului pe spate, actorul John Travolta. tat spatele lui Travolta este una dintre imaginile finale pe care le vedem în rulotă I Am mânia – și acolo nu ar fi putut să fie o notă mai bună să se încheie.

Dupa ce (John Travolta) Soția Stanley Hill este ucis cu brutalitate în fața lui, văduv găsește un nou motiv de a trăi: răzbunare. Hill, care are un trecut misterios, dar violent, salariile de război împotriva celor responsabili de moartea soției sale. Da, sinopsisul este familiar, mai ales în lumina lui John Wick, dar acest lucru I Am trailer mânia nu se teme de acoperire teren familiar – inclusiv o bataie de acțiune, care a scris Egalizatorul peste tot.

În timp ce remorca începe într-o notă serioasă, lucrurile se transforma rapid o prostie când Stanley Hill ia dreptatea în propriile mâini. Dar, John Travolta, Dumnezeu să-l iubească, pare sa angajat la rolul, luându-l la fel de serios ca și cum ar trebui din I Am Wrath. Așa cum sa demonstrat prin interpretarea sa minunat larg în The People v. O.J. Simpson, interpretul nu este una de ochiul publicului; el joacă-l complet drept. Travolta este la fel de îndepărtată de ironie ca un actor poate obține.

Încă o dată afișarea mai cotlete lui comic, aChristopher Meloni (au venit împreună) pare a fi cu un timp bun de joc prietenul lui Hill și fostul partener în crima. Meloni și John Travolta nu sunt un combo rău-sondare, fie, pentru că văd cei doi actori iau pe polițiști corupți și criminali, într-un film R-evaluat de directorul The Mask și The Blob remake-ul, ar putea face pentru o mulțime de distracție dacă este făcut corect.