I Am Not a Serial Killer (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Billy O’Brien
Actori: Christopher Lloyd, Laura Fraser, Max Records
An: 2016
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis I Am Not a Serial Killer

Intr-un oras destul de mic Midwestern, un adolestent tulburat cu niste tendinte de ucigas, trebuie sa vaneze totul si sa distruga un anumit criminal care este supranatural. Timp ce pastrarea demonilor lui interiori devine din ce in ce mai greu .


Trailer I Am Not a Serial Killer


Review I Am Not a Serial Killer

“Eu nu sunt un criminal în serie” este un film foarte lent și în mod deliberat ritm. Eu vă spun asta în față, astfel încât să știți că este bine în valoare de lipit cu asta … te rog rezista pofta de a încerca altceva de acest lucru, deoarece! Rasplata este bine meritat, iar filmul este bine facut si eu sincer pot spune că n-am mai văzut așa ceva în viața mea!

Acest film de Billy O’Brien este situat într-un oraș mic in Midwest si a fost filmat in Minnesota rurale. Acest lucru cu siguranță nu este în cazul în care te-ai aștepta la o serie de crime super-sinistre să apară, dar asta e exact ceea ce se întâmplă la scurt timp după începerea imaginii. Corp după corp începe să piling sus și, bineînțeles, locuitorii orașului sunt speriați. Ei nu-l cunosc, dar singura lor speranță este un foarte ciudat tânăr elev la liceu.

Vezi tu, această poveste este spusă din punctul de vedere al acestei inadaptat foarte ciudat, elev de liceu … un copil pe nume, din păcate, John Wayne Cleaver (Max Records)! Cu un nume ca asta, nu este deloc surprinzător faptul că el este obsedat de criminali în serie. Si, din cauza obsesiei sale ciudate el decide să se autosesizeze pe cont propriu în care este eviscereaza oameni în oraș … eviscereaza și furtul unora dintre organele lor!