Hunters (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Natalie Chaidez
Actori: Nathan Phillips, Britne Oldford, Julian McMahon
An: 2016
Genuri: Seriale Online, Crima, Drama, SF
IMDB: 5.6
Durata episod: 60 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Hunters SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

S01E13:


Sinopsis Hunters (2016)

Publicul prezent la New York Comic-Con a aflat despre o agenție secretă însărcinată cu stârpirea extratereștrilor malefici. Hunters, un nou seriale online ce debutează în aprilie 2016 pe Syfy, a fost prezentat la eveniment. N-a lipsit nici obișnuita sesiune de întrebări la care au participat producătoarea Gale Anne Hurd ( a lucrat și la The Walking Dead) și Natalie Chaidez (12 Monkeys), actrița Britne Oldford sau autorul romanelor „Alien Hunter” după care s-a inspirat serialul, Whitley Streiber.

Hunters respectă trendul impus de producțiile sci-fi din zilele noastre și abordează tema terorismului. Protagoniștii caută extratereștrii răuvoitori (sau Vânători cum sunt numiți în serial).

Serialul se concentrează pe agentul FBI Flynn Carroll (Nathan Phillips), a cărui soție a fost răpită de Vânători. În timpul căutărilor sale, Flynn este racolat de ETU (Unitatea Antitero Exo), agenție responsabilă cu vânarea extratereștrilor. Flynn va trebui să se descurce într-o lume de care nu știa că există și care e foarte ostilă.

Nu ajută nici faptul că partenera lui, Reagan, este și ea o Vânătoare. Nu e de mirare că Flynn nu e încântat să lucreze alături de o creatură de același soi ca cele care i-au luat nevasta.


Trailer Hunters (2016)


Actori, filmari, efecte!

Nathan Phillips n-a putut fi prezent pentru că era prins cu filmările la serial, dar a trimis un filmuleț în care el și Justin Dix, responsabil de aducerea la viață a creaturilor, prezentau câteva din efectele speciale din serial. Lucrurile au devenit sângeroase, mai ales când a fost prezentată o scenă în care un copil de extraterestru era născut din spatele unei femei normale.

Anne Hurd a evidențiat avantajele de a beneficia de un personaj feminin puternic, așa cum va fi Reagan. La fel ca în The Walking Dead, unde există o școală de zombi, menită să învețe figuranții cum să se miște sau să umble, Hurd a menționat că Oldford a absolvit „școala de Vânători” pentru a asimila toate caracteristicile personajului.

O informație interesantă a constituit-o faptul că Chaidez a avut scenariul tuturor celor 13 episoade scrise înainte să înceapă filmările. Ăsta e un lucru rar în televiziune și reprezintă un avantaj mare pentru că poate asigura poveștii o coeziune mai mare.