Hunt for the Wilderpeople (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Taika Waititi
Actori: Sam Neill, Julian Dennison, Rima Te Wiata
An: 2016
Gen: Aventura, Comedie, Drama
IMDB: 8.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Hunt for the Wilderpeople

Filmul este povestea bine spusă a isprăvilor unui cuplu neobișnuit format dintr-un copil delicvent, Ricky (jucat magnific de Julian Dennison). Si un bătrân ciudat și morocănos, Hec (veteranul Sam Neill), în fuga lor de poliție. Ricky este un preadolescent, o durere de cap pentru serviciile de asistență socială. Si pentru familiile adoptive în sânul cărora birocrații l-au plasat de-a lungul timpului. Are probleme cu „spargerea chestiilor, furtul chestiilor, lovitul chestiilor și incendierea chestiilor.”

Obraznic și nepoliticos, este o mare belea pentru toată lumea, un scandalagiu convingător, dar este foarte clar că izbucnirile sale provin din furia născută din nevoia nesatisfăcută de afecțiune. În ciuda vieții dificile, printre episoade de asistență parentală, Ricky a avut timp să descopere cultura pop și, în unele dintre cele mai bune momente din film, face analogii ale realității cu scene din The Lord of the Rings, The Terminator sau din versurile lui Tupac, se autoproclamă gangster și compune haiku.

Cu un ultim efort de a-l ține la distanță de centrul de detenție pentru minori, autoritățile îl plasează într-o destinație uitată de lume, în grija a doi gardieni primitivi. Călduroasa mătușă Bella (Rima Te Wiata) îl iubește ca pe un animal de companie salvat, în timp ce soțul ei, unchiul Hec, îl consideră pe Ricky un animal sălbatic. Ricky se simte în scurt timp acasă cu această nouă familie adoptivă, până când, brusc și fără nicio vină proprie, totul se schimbă pentru el. Momentul în care o tragedie neașteptată lovește, îl amenință cu relocarea într-un nou cămin. Soluția pe care o găsesește, susținut la un moment dat de unchiul Hec, este să se facă dispărut în pădure.


Trailer Hunt for the Wilderpeople