Huliganii de pe Green Street 3 – Green Street Hooligans 3 Never Back Down (2013) film online subtitrat

Regia: James Nunn
Actori: Josh Myers, Jack Doolan, George Russo, Joey Ansah, Spencer Wilding
Anul: 2013
Gen: Actiune, Drama
IMDB: 5.4/strong>

loading...

Desigur, Huliganii de pe Green Street 3 poate avea mai mulți membri de peste mulți ani, astfel, există nenumărate povești de spus de aventurile lor, ei nu trebuie să toate au de a face cu Petey și Elijah Wood și tipul pilot care devine steaua în partea 2 . De exemplu, ar putea fi un tip pe nume Danny care, la fel ca fratele mai mare din partea 1, folosit pentru a fi liderul GSE, dar încearcă să părăsească viața din spatele, dar are un frate mai mic pe nume Joey care este încă în ea și este ucis numai ce se întâmplă la începutul loc de la sfârșitul și el trebuie să se întoarcă la viața în scopul de a afla cine este responsabil. Și Danny ar putea fi jucat de Scott Adkins.

Huliganii de pe Green Street 3, a nu se confunda cu Never Back DOWN sau Never Back DOWN 2, cea mai mare parte separă firmele din sportul de fotbal. Există unele scene timpurii ale noului GSE în tribune în timpul unui joc, dar nu de mult vorbesc despre modul în care sezonul este de gând sau ceva de genul asta. Se pare că lucrurile s-au calmat în anii de după partea 1, la punctul în care un personaj se supara la Danny pentru contrabandă o bere în stadion. Și atunci când începe o încăierare toată lumea e surprins și șocat. O revolta stadion? De ce, eu nu!

Dar ei nu au mers moale – de fapt, este invers. “Nu a fost un acord. Păstrați-l curat pe străzi, și lupta subteran murdar. “Firmele sunt pașnice în public, toate litigiile soluționate în luptă subterană organizată, în” anotimpuri “modelat după profesionist de fotbal. Fight Club întâlnește fotbal fantezie. Când Danny a părăsit firma (pe seama “este un joc de cana”) a plecat din oraș și a început o sală de gimnastică. El încă îi place de fotbal pentru că, deși el se uită la TV singur intr-un birou întunecat, ca un tip de băut singur. El antreneaza luptatori. De asemenea, el a instruit pe fratele său in Huliganii de pe Green Street 3.