Howl (2015) film online subtitrat

Regia: Paul Hyett
Scenariu: Mark Huckerby, Nick Ostler
Actori: Ed Speleers, Holly Weston, Elliot Cowan
Anul: 2015
Gen: Groaza
IMDB: 5.3

loading...

Antreneaza paza Joe a fost forțat să lucreze la un serviciu care rulează foarte târziu în întreaga țară de la Londra Waterloo de superiorul său idioată nou-promovata. Fiind că este un tren întârziat, pasagerii constau dintr-un cuplu în vârstă duc acasă, o pereche de “tineri”, un fan de fotbal beat complet cu kebab (și rulează), și un cuplu de greu de lucru folk de afaceri care nu pot par să părăsească biroul din spatele lor. Aceste inadaptati va trebui să lucreze împreună cu toate acestea, atunci când trenul lor se oprește și începe să se atacat de ceva bizar. La prima ei cred ca ar putea fi un urs, dar urșii nu urla.

Ceea ce face de lucru Howl atât de bine este Hyett (bazat pe un scenariu genial de Nick Ostler și Mark Huckerby) susține nivelul de groază în întreaga. Nu merge pentru cei ca Deep Blue Sea, Sharknado sau majoritatea filmelor monstru tâmpite din ultimul deceniu, Howl păstrează monștri sale în umbră. Se tachinează audiența cu sclipiri de creatura, dar niciodată pe deplin le dezvăluie până total necesar. Și atunci când acestea sunt în cele din urmă a arătat, este cu atât mai de impact. Aceasta pare a fi o ușor de a atinge obiectiv atunci când este vorba de a face un film monstru, dar este uimitor cât de des se poate face rău. Și chiar și atunci când dreptul de făcut, se uită la ceva de genul Gareth lui Edward Godzilla, o lipsă de-monstru pe-show poate fi un detrimentul ochii unii privitorului.

Dar e vorba de echilibru, și Howl realizeaza acest lucru. Cu un echipaj pestriță de personaje traznita (dar ușor de recunoscut), Howl pot să veghem oroarea prin ochii lor și să se spele peste noi. Există momente subtile ale strălucire ca cuplu în vârstă ședinței vizavi de un adolescent care nu înțelege conceptul de căști, dar sunt prea britanic și politicos să-i ceară să se oprească sau muta. Sau doamna de afaceri prea lucrat-care, în ciuda faptului că de la birou, pentru a răspunde la e-mailuri are ei. Am fost toate pe trenuri ca aceasta, care intensifică groaza cand vine vorba de lumina. În plus, nu toate personajele sunt bastarzi oribile, așa că doriți să vedeți multe dintre ele supraviețuiesc.

Hyett este un director de groază old-school, Howl și este incredibil de reconfortant pentru a vedea. Venind de la un fundal de make-up și efecte speciale pe filme nume mari precum The Descent și femeia în negru, Hyett înțelege ceea ce este nevoie pentru a speria publicul, dar să nu se bazeze doar pe efectele fantezie. Make-up și efectele – atât practice și vizual – sunt uimitoare și incredibil de viață-cum ar fi, și el unește cele două împreună atât de bine încât nici conflict. El ține filmul atât de conținut și de claustrofobie că chiar și atunci când pasagerii pleacă trenul, sunt încă izolate și într-un singur loc.

Acest lucru este ajutat de-a lungul cu o distributie stralucita de actori, care aduc fiecare propria lor fler unic în procedura. Chiar si cele mai clichéd și sub-scris de caractere (dintre care nu sunt multe) sunt jucate expert bine. Ed Speelers este incredibil de placut si Amit Shah este o revelație minunat sângeros ca tocilar Matei. Ziua Rosie este la fel de genial (dar nu este dat suficient de aproape pentru a face), în timp ce Emmerdale și Coronation Street Duncan Preston este strălucit dulce ca bătrânul care vrea să aibă grijă de soția lui. Dar, în ciuda fiind, fără îndoială, doamna de conducere, Holly Preston doar nu este dat suficient pentru a lucra cu și din păcate cade un apartament mic – mai ales în comparație cu cineva ca Shauna Macdonald. Și dacă ai venit la spectacol pentru a vedea Sean Pertwee, nu vă așteptați pentru a vedea mai mult.

Howl este un exemplu strălucit de cum să obțineți un drept film monstru. Filme vârcolac au fost efectuate de un milion de ori înainte, dar Howl aduce ceva ușor nou la masă. Iubitorii de vârcolac Hardcore ar putea fi supărat de Nick Ostler și Mark Huckerby desconsiderare flagrantă a regulilor stabilite de către alte povestiri, dar Howl este cel mai bun groaza vârcolac în ani.