Hot Fuzz (2007) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Polițist meseriaș
Regia: Edgar Wright
Actori: Nick Frost, Simon Pegg, Martin Freeman, Chris Waitt, Tom Strode Walton, Troy Woollan
Anul: 2007
Gen: Comedie, Actiune
Durata: 121 minute
IMDB: 7.9

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Poliție Constable Nicholas Angel, un membru mare realizare a Serviciului de Poliție Metropolitan, este promovat sergent, dar el vine cu a fi transferat în satul Sandford, Gloucestershire, pentru a fi prea bun la locul de muncă în timp ce face colegii sai arata rau prin comparație cauza abilitățile sale. Angel găsește orașul este, în general lipsită de orice crimă, cu ceas Alianța sa locală de vecinătate (Hot Fuzz), ajutând pentru a menține pacea ca toata lumea se pregătește pentru “Satul Anului” concursul de atribuire. Angel găsește cazuri minore de comportament turbulent, în timpul căreia el confiscate o magazie plină de arme de foc fără licență, inclusiv un naval de mine, urmărește un lebădă scăpat și arestări un șofer beat care se dovedește a fi noul său partener PC Danny Butterman, fiul orașului șef inspector, Frank Butterman din Hot Fuzz.

La fel ca și Sgt. Angel începe la disperare la liniștea aparentă, orașul este lovit de o serie de decese în mod excepțional violente. Angel începe să suspecteze acestea fac parte dintr-o conspiratie, deși Danny pare mai preocupat de a discuta dragostea sa de filme de actiune si de politie amice in filmul Hot Fuzz. Mai mult decât atât, restul forțelor de poliție refuză să creadă decese au fost în mod deliberat și să treacă le-off ca simple accidente. Dupa martori înger floraria locala fiind ucis de o figură deghizate, el acuză managerul supermarket local, membru NWA Simon Skinner, de crime, dar este respins când alibiul lui Skinner este susținută de înregistrări video. Abătut Angel consideră posibilitatea de a mai mult de un criminal fiind implicat, dar după această idee este doborât de inspectorul Butterman, se întoarce acasă. Ca el deschide ușa, însă, Angel este atacat de o figură mascat, care se dovedește a fi un angajat de la supermarket Skinner. Angel supune omul, apoi îl imită pe o emisie-recepție pentru a localiza Skinner in Hot Fuzz.

loading...

Se ajunge la o reuniune din Hot Fuzz a Sandford NWA Angel confruntă grupul și încearcă să-i aresteze. Ei mărturisesc că acestea sunt uciderea colectiv nici rezidenții care ar putea determina Sandford de a nu fi încununat sate în anul. Inspector Butterman apoi se revelează a fi liderul grupului, explicând că el este motivat de amintirea târziu soției sale Irene, care sa sinucis după ce eforturile sale de a câștiga acest titlu au fost împiedicată de un grup de “țigani”. Auzind acestea, sergentul este forțat să fugă, dar devine prins într-o cripta unde descoperă cadavrele victimelor nefaste NWA lui. Angel este încolțit, Danny apare brusc și să-l înjunghie. Mai tineri Butterman conduce pe Angel din oraș, dar dezvăluie el a falsificat numai uciderea lui Angel. Danny imploră partenerul său de a părăsi Sandford pentru propria lui siguranță.

Inițial in Hot Fuzz, înger intenționează să urmeze dorințele lui Danny, dar are o schimbare a inimii în drum spre Londra, cand se refera unele dintre filmele preferate Danny de vanzare la o stație de serviciu. El se întoarce la Sandford, arme-se cu armele confiscate anterior, și reunește cu Danny. Dupa un schimb de focuri cu NWA de locuitori, cei doi politisti ralia colegii lor colegi și înconjura supermarket Skinner, în cele din urmă forțând Skinner să fugă cu Frank. Angel si Danny da Chase, faza de recuperare în cazul în care accidentul pereche în oraș scara model în miniatură a satului. Sgt. Angel si Danny din Hot Fuzz în cele din urmă reuși în arestarea ei, dupa o lupta pumn și un accident de mașină induse de lebădă.

superiorii lui Angel din Londra par să-l rog să vină înapoi ca rata criminalității din oraș a crescut puternic, dar Angel alege să rămână în Sandford. Ca el și alte documente de proces polițiștilor în legătură cu activitățile lor recente, Tom Weaver, ultimul membru NWA, izbucnește în stația și încearcă să-l omoare Sgt. Înger. Ca ofițerii să încerce să-l dezarmeze, se împiedică în mina mare confiscate și declanșează o. Angel și ceilalți reușesc să supraviețuiască exploziei a urmat care distruge stația. Un an mai târziu in filme online Hot Fuzz, și Angel și Danny sunt responsabile de Poliției Sandford ca inspector și sergentul, respectiv.