Horrible Bosses (2011) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Șefi de coșmar
Regia: Seth Gordon
Actori: Charlie Day, Colin Farrell, Jason Bateman, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Kevin Spacey
Anul: 2011
Gen: Crima, Comedie
IMDB: 6.9
Durata: 98 minute

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

“Şefi de coşmar” este amuzant și murdar în aproximativ această ordine. George Carlin lui celebre “șapte cuvinte pe care nu se poate spune la televizor”, se omite doar obișnuită cu un, cred, face gratuit cu ceilalți și adaugă mai multe care nu a făcut tăiat Carlin lui. Acesta conține, de asemenea, ceea ce descrie ca MPAA “brut și conținut sexual”, care cred că înseamnă ambele tipuri dintr-o dată.

Evaluarea implicită pentru comedii aceste zile este PG-13. Un PG simplu avertizează adolescenti un film este prea blândă, și un R (pretins) înseamnă că nu pot intra. Fiecare anotimp aduce o pereche de R-evaluat comic raunch-a-ramas, cu toate acestea, și pe tocuri de ” Hangover “franciza, aici poate vine un altul. În logica strict, este greu pentru a vedea cum ar fi posibil o continuare, dar vor găsi o cale. Tu așteptăm și să vedem. Povestea Şefi de coşmar implică trei Horrible Bosses și trei angajați care promit să le ucidă. Ceea ce face de lucru film este modul adevărat oribil sefii sunt, ceea ce victime patetic angajații sunt și cât de rău angajații sunt la uciderea; Ar fi tras într-o secundă de Murder Inc Filmul determină în special junghiuri dureroase în acest moment din istoria Americii, atunci când angajații sunt într-o poziție slabă și sefii lor o știu.

Sefii afișa o gamă impresionantă de comportament josnic. În acest film bine turnat, fiecare joaca la punctele forte ale actorilor portretizarea lui. Luați în considerare Dave Harken (Kevin Spacey), un sadic îngâmfat care jucăriile cu managerul său mijlociu Nick (Jason Bateman). Puțini sunt mai bune decât Spacey la ceea ce alții cu dispreț și umilitoare le cu plăcere. Multe alte actori, dat dialogul în acest film, pare neconvingătoare și peste partea de sus. Spacey demonstrează de ce este obtinerea lauda acum în Londra pentru activitatea sa ca lui Shakespeare Richard III. Ți-l amintești. Regele care a ucis Henry al VI-lea și fiul său Edward, iar mai târziu în timpul funeraliilor lăudat de planurile sale de a se căsători văduva lui Edward, Lady Anne.