Honour (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Thriller
Producator(i): Shan Khan
IMDB: 5.9
Regia: Shan Khan
Actori: Aiysha Hart, Paddy Considine, William Ruane

In Honour, membrii unei familii britanico – pakistaneze consideră că fiica lor, Mona (Aiysha Hart), i-a dezonorat având o legătura cu Tanvir (Nikesh Patel). Profund conservatoare, familia lui Mona dezaprobă cu înverșunare legătura ei cu Tanvir, care este, de asemenea musulman, dar de neam Punjabi, Mona aducând astfel rușine și dezonoare familiei, semnându-și astfel propria condamnare la moarte.

loading...

Acest tip de crimă se întâmplă în mod regulat în lumea insulară a drame Mob. Doar întreb Joe Pesci. Dar pentru a vedea un astfel de scenariu Honour a jucat într-o gospodărie musulman din clasa de mijloc, în inima din zilele Londra este într-adevăr îngrijorătoare. Filmul se încheie cu faptul alarmant că 5.000 de fete din întreaga lume sunt ucise în fiecare an în acest mod, în conformitate cu Organizația Națiunilor Unite. Un motiv comun? O căsătorie aranjată a fost refuzată sau compromise prin pierderea unei femei de virginitate. Destul de ciudat, există acum un unghi de celebritate la acest subiect. George Clooney doar în această săptămână a trântit Daily Mail (care a retras de la povestea) pentru fabricarea afirmația că mama logodnica lui, Beirut născut-avocat britanic Amal Alamuddin, dezaprobă unirea lor și care glume circulă legată de mireasa-a viața -Fi lui fiind în pericol.

“Honour”, pentru bine și rău, este nici pe departe atât înspăimântătoare și pesimiste drept subiect ar putea sugera. În schimb, scenaristul / regizorul Shan Khan în debutul său în lungmetraj cuprinde partea senzațional, moale de povestea lui, în timp ce cea mai mare parte ignorând consecințele sociale ale acestor acte chinuitor. El se angajează în unele afaceri de lux infuzat-Noir prin amestecarea până ordinea narațiunii și sporește suspansul prin plasarea acțiunii în mediul urban obscure sau concentrându-se pe obiecte clandestine, cum ar fi arme și fotografii Dar, în cele din urmă, orice dezvăluiri serioase cu privire la problemele etice și morale sunt aruncat deoparte pentru o narațiune mai degrabă drept-înainte, în ciuda structurii sale non-linear, care este susținută cu câteva ocoluri puturos că oricine este familiarizat cu Hitchcock sau “The Twilight Zone “s-ar putea recunoaște. Oricare ar fi impactul câștigurile de film de la subiectul acestuia uimitoare este toate, dar disipată de un acoperiș față off final tradițional și un fel de-final fericit că cel puțin o lovitură atât împotriva bigotismului și sexism din Honour.

Mona (Aiysha Hart), un agent imobiliar destul de britanic-pakistanez, este obosit de a conduce o viață dublă. La origine, ea trebuie să acționeze fiica devotat și devotat. Dar, ca o femeie de cariera elegant eliberat de obligațiuni de tradiție, ea ia cu un bărbat chipeș Punjabi care a promis la altul. Acest lucru Honour nu trece neobservat de către mama ei Stern vaduva (Harvey Virdi, care ar putea unnerve chiar Don Corleone cu abordarea ei complet calm la cruzime drept) sau fratele ei mai mare psiho-politist (Faraz Ayub, un brute-ceainic robust, care are un distinct urât mod cu blesteme în Urdu).