Holy Motors (2012) film online subtitrat

Regia: Leos Carax
Actori: Eva Mendes, Kylie Minogue, Denis Lavant
Anul: 2012
Gen: Drama
Durata: 115 minute
IMDB: 7.1

loading...

Știm că trăiește în filme pentru că îl găsim literalmente într-o singură. Leos Carax mult-dezbătută “Holy Motors” începe cu un bărbat (Carax se) adormit în pat, apoi trezirea și se apropie un perete al camerei care arata ca o pădure. Știind doar în cazul în care să se uite printre copaci, el deschide o ușă cu ajutorul unei chei în creștere de la degetul. Ei bine, nu este faptul că ceea ce fac artiștii? Debloca ușile cu degetele?

Acum, acest om este în interiorul un cinematograf, și ne întâlnim Monsieur Oscar (Denis Lavant), care locuiește într-o casă care pare proiectat de acelasi arhitect angajat în Jacques Tati lui “Mon Oncle.” El ajunge în limuzina de așteptare, condus de o femeie taciturn, și vedem că partea din spate a limuzinei, aparent mult mai mari în interiorul decât în ​​exterior, este un dressing plin cu costume și recuzită. Când iese prima dată, el sa transformat într-o femeie cerșetor nenorocit. Aceasta va fi prima din multe roluri sale, sau sarcini, sau variante. El efectuează în moduri bizare și misterioase, legate numai de dorința de un mim sau comedian a distra și uimi noi. “Numiri” lui l ia în Personas atât de diverse, ar fi inutil să încerce să le lega, sau găsi un fir de narativ sau simbolism. Dacă există un mesaj aici, Walt Whitman a pus o dată în cuvinte: “Eu sunt mare I conțin mulțimi.”.

Iată M. Oscar ca un nebun rătăcitor piețe de stradă și mănâncă flori sau orice altceva poate smulge sus. M. Oscar în cele mai renumite cimitir din Paris, Père Lachaise, ocupat de morți și celebru (Moliere, Chopin, Jim Morrison, Colette, Oscar Wilde). În “Sfânta Motors,” Cu toate acestea, pietre funerare cimitirului transporta nici un nume in Holy Motors.