Hoaţa de identitate – Identity Thief (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Seth Gordon
Actori: Steve Little, Jon Favreau, Morris Chestnut, Jason Bateman, Melissa McCarthy, Robert Patrick
Anul: 2013
Gen: Comedie, Crima
Durata: 111 minute
IMDB: 5.7/10 din 64624 voturi

loading...

Să presupunem că vrei să faci o comedie plină de shtick larg umplut cu Hoaţa de identitate umor, de exemplu, un caracter este lovit cap pe de o mașină excesul de viteză, se rostogoleste peste acoperiș, terenuri cu o bufnitură de inducere a piti pe autostrada – și suferă plenare o zgârietură sau chiar o fractură. Lucruri de desene animate. Acum să presupunem că doriți să faceți un studiu de personaj unapologetically sentimentală, în care un personaj cu lacrimi de streaming în jos fata ei dezvăluie sursa din copilarie de durerea ei emoțională. Lucruri de teatru grele. “Hoț de identitate”, ne ambele scenele menționate mai sus dă – și în timp ce fiecare piesă set este executat cu profesionalism de către realizatorii filmului și actorii (și oamenii cascadorii) implicat, nici nu este deosebit de eficace. Comedia accident de mașină nu funcționează pentru că de acel moment, ne-am obosit de, umor-consecință gratuit violent. Apoi scena mare dezvălui nu funcționează pentru că filmul Hoaţa de identitate tocmai a petrecut 90 de minute ne spun acești oameni sunt desene animate.

Aceasta este criza de identitate suferit de “Identity Thief – Hoaţa de identitate” Vrea să fie “Midnight Run” întâlnește “Avioane, trenuri și automobile”, dar poartă puțin din Heft dramatice și lumea reală semi-plauzibilitatea acestor eforturi mult superioare. Asocierea de Jason Bateman și Melissa McCarthy într-o comedie excursie pare inspirat. Sunt două talente comice unice care au pus întotdeauna un rotire interesant pe o linie sau o ia dublu, dacă a jucat in sitcom-uri sau efort trecând scene din tariful pe marele ecran. Din păcate, “hoț de identitate” este un deprimant previzibil drum-excursie amice comedie care este mult mai interesat de urmăriri de mașini, schimburi de focuri lame in filmul Hoaţa de identitate, shtick fizice și Schmaltz ieftin decât crearea nimic original. Bateman joacă Sandy Patterson, un cont executiv de 40 de ish pentru o firmă financiară care a subapreciat la locul de muncă, dar găsește confort în brațele iubitoare ale soției sale (întotdeauna de bun venit-Amanda Peet), precum și cele două fiice adorator. Având în vedere numele lui de gen neutru de un tată care a fost un mare fan al baseball mare Sandy Koufax, Sandy devine cea mai recentă țintă hoț de identitate de Diana (Melissa McCarthy), care trebuie să fie cel mai puțin hoț ID subtil în America de Nord.

Diana favorizează tinutele atât de tare ei țipă din Hoaţa de identitate, stocurile casa ei ca e un magazin Target, ca in Identity Thief – Hoaţa de identitate, (există chiar și lucruri pe peluza din fata), păstrează toate ID-urile ei false ca suveniruri, ajungând pe sprees de consum și de cheltuieli masive de fiecare dată când își asumă o nouă identitate. Cum nu a fost prins, cum ar fi, de o mie de ori? Vă mulțumim pentru o premisă idiot care implică Jon Favreau ca cel mai rău șef din lume, Morris Chestnut ca cel mai prost polițist Denver și John Cho ca cel mai rău prieten din lume, este de până la Sandy pentru a face drum la Florida, captura Diana și aduce-o la Colorado. Apoi in Hoaţa de identitate, este de până la scenaristul pentru a găsi modalități de a păstra Sandy și Diana pe drum împreună pentru o serie de escapade traznita, atunci când toate Sandy are de a face este ridica un telefon, formați autoritățile și spune, “Hei, știi că femeia care a furat identitatea mea și a comis sute de infracțiuni? Am o! “