Hitman (2007) Film Online Subtitrat


Regia: Xavier Gens
Actori: Timothy Olyphant, Dougray Scott, Olga Kurylenko
Anul: 2007
Gen: Drama, Crima, Actiune
Durata: 89 minute
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Hitman

Bazat pe succesul jocului video cu același nume, cu încasări uriașe și câstigător a numeroase premii, filmul HITMAN ne prezintă un asasin de elită, cunoscut doar sub numele de Agentul 47.
Agentul fără nume are o precizie uluitoare, ucide cu sânge rece, nu pentru ca i-ar face plăcere, ci pentru că așa a fost educat: să-și execute sarcinile cu profesionalism. Însă nici măcar 47 nu a putut să anticipeze incursiunea în viața sa, atât de exactă, a unei “ecuații întâmplătoare”: o tulburare neașteptată a conștiinței și emoțiile necunoscute trezite în el de o rusoaică misterioasă.

Agentul 47 a fost orfan și crescut de o organizație care îi condiționează pe orfani să ucidă. La maturitate, toți „absolvenții” cursului de „killeri” o să umble viața întreagă cu capul ras la zero și cu un „bar code” tatuat pe ceafă, la vedere, și vor fi angajați de diferite guverne să facă „the dirty work”. Agentul 47 are misiunea de a-l împușca pe președintele Rusiei, dl. Belicoff (Ulrich Thomsen). Deși nu are obiceiul să greșească ținta, Agentul 47 constată că a doua zi după împușcare, Belicoff apare în public. Mă rog, Agentul 47 a împușcat o dublură.

Acum el se găsește în postura de a fi urmărit de propria agenție, de agenți ruși și de Interpol (un șef de la Interpol pe nume Mike, rol jucat de Dougray Scott). Colac peste pupăză, Agentul 47 care șrie să împulte dar habar nu are să iubească, se trezește cu o prostituată, pe nume Nika (Olga Kurylenko) care a fost cumpărată de un frate de-a lui Belicoff care se ocupă de trafic de orice este ilegal, mai ales de arme.


Trailer Hitman