PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


High Strung (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Damian
Actori: Jane Seymour, Nicholas Galitzine, Keenan Kampa
An: 2016
Gen: Drama, Muzicale, Romantice
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis High Strung

Datorita unei burse de studii, tanara balerina Ruby Adams, originara din Vestul Mijlociu. Face primii pasi in cadrul unei prestigioase scoli de dans new-yorkeze. Aici il intalneste din intamplare pe Johnnie Blackwell, un violonist englez talentat. Chiar daca cei doi tineri par total diferiti. O competitie care le-ar putea schimba radical viata ii determina sa isi puna la bataie talentele. Cu ajutorul trupei de hip hop The SwitchSteps si sa exploreze universul respectiv. In plus, cu aceasta ocazie, Ruby si Johnnie se vor descoperi pe ei insisi.


Trailer High Strung


Review High Strung

Strung de mare pare a fi cu scopul de un pic mai mare decât Step Up. S-ar dori să fie un Fame din secolul 21 sau Flashdance, dar aceasta nu are la fel de interesant un sortiment de caractere. În afară de cele două piste, nici unul dintre celelalte personaje din scenariu de Janeed și Michael Damian ies în evidență din fundal. Jane Seymour, de asemenea, unul dintre producătorii executivi ai filmului. Joacă unul dintre instructorii stricte Ruby și, deși este frumos pentru a vedea Seymour pe ecran. Partea ei și celelalte roluri pentru adulți sunt subscrise.

In ciuda acestor defecte, filmul este adesea distractiv. Cele două conduce sunt extrem de atrăgătoare. Kampa a fost de fapt un dansator cu Teatrul Mariinsky (fostul Ballet Kirov) din Rusia, asa ca ea are propria ei de dans, spre deosebire de Jennifer Beals în Flashdance. Actorul britanic Nicholas Galitzine relatărilor, a lucrat pentru a stăpâni vioara, dar solo-urile sale au fost efectuate efectiv de compozitorul Nathan Lanier. Dansatori hip-hop, care se alătură cu twosome face unele de lucru electrizante.

Directorul Michael Damian nu aduce nici o scânteie specială a filmului, dar el recunoaște talentele turnate sale și le permite să strălucească. Nu este greu de prezis cum se va termina povestea, dar există modalități mai rele în timp ce departe de câteva ore, decât să-și petreacă timpul cu acești jucători talentați.