Hesher (2010) Film Online Subtitrat

Regia: Spencer Susser
Actori: Joseph Gordon-Levitt, Devin Brochu, Natalie Portman, John Carroll Lynch
Anul: 2010
Gen: Drama
Durata: 106 minute
IMDB: 7.1

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Hesher spune povestea unui metalist de vreo douăzeci și ceva de ani, tatuat și pletos, care pătrunde, într-o zi, pe neașteptate, în viața unei familii îndurerate de pierderea unei ființe dragi. Hesher (Joseph Gordon-Levitt) este cea mai nepotrivită persoană care să-l consoleze pe băiatul de 13 ani TJ (Devin Brochu) după moartea mamei sale, dar se dovedește singurul care îl poate ajuta să treacă peste această copleșitoare durere. Prin metode neconvenționale, care îl fac să semene mai degrabă cu un pușcăriaș evadat decât cu cineva care poartă de grijă adolescentului in filmul Hesher, Hesher îl ia pe TJ sub aripa lui și le dă băiețandrului și îndoliatului tată al acestuia (Rainn Wilson) șansa de a fi din nou o familie. Debutul lui Spencer Susser ca regizor de film artistic e povestea neagră și nostimă a unei maturizări brutale, ilustrând felul în care, uneori, vindecarea vine sub o formă absolut neobișnuită.

El amenință Dustin la casa lui și află mașina a fost luată pentru a fi zdrobit. Dustin începe ataca T.J. până Hesher, care a fost după el, apare și se trage Dustin de pe el. T.J. îi spune că încă nu vrea să-l vadă din nou și apoi se duce la cimitirul de mașini. El urcă în mașină distrusă și doarme, visând moartea mamei sale din Hesher. Se trezește atunci când mașina va fi zdrobit și cade. El se întoarce acasă după ce a văzut distrus-o. În timp ce se pregătește pentru înmormântarea bunicii lui, Nicole vine și cere iertare și îl părăsește. La înmormântare, T. J. este rugat să spună cuvinte pentru ea, dar nu are nimic de spus.

loading...

Hesher umblă în beat și cere ca cei care au plâns să-l asculte. El spune o poveste despre cum, atunci când era mai tânăr a explodat o mașină și schije a distrus unul dintre testicule, și el a fost supărat cu privire la aceasta până când a dat seama că încă mai avea unul și un penis care funcționează in filme online Hesher, și că Pavel și T. J. atât a pierdut un iubit-o, dar încă mai au unul pe altul, și că el a promis să se plimbe cu Madeleine, așa că ia sicriul. Acesta este urmat de T.J. și Pavel, care i se alăture în mers ei la cimitir.

A doua zi, Pavel a rade pentru prima dată în săptămâna și arată T.J. rămășițele compactate auto mamei lui, care Hesher a procurat de la cimitirul de mașini și fac obiectul unui dumping pe alee. Pe acoperișul lor, le-a pictat cu litere albe imense “Hesher fost aici.”