Heroes Reborn (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Matt Shakman, Greg Beeman
Actori: Ryan Guzman, Noah Gray-Cabey, Jack Coleman, Greg Grunberg, Gatlin Green, Francesca Eastwood
Anul: 2015
Gen: Drama, SF, Fantezie, Seriale Online
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Heroes Reborn SEZONUL 1 Online:


S01E01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

S01E13:


Sinopsis Heroes Reborn

Fanii serialului Heroes se reîntâlnesc cu o (mică) parte din eroii lor favoriți în mini-seria de 13 episoade care pornește de la aceeași premisă ca și serialul original. Proiectul vine cu o schimbare de perspectivă: după un atac terorist din Texas, eroii ajung să fie vânați datorită aptitudinilor lor ieșite din comun.


Trailer Heroes Reborn


Noul Heroes Reborn

În 2006 NBC lansa cu mare succes Heroes, serialul promovat cu unul dintre cele mai bune tagline-uri folosite vreodată pe micile ecrane americane: “Save the cheerleader, save the world” (“Salvează majoreta, salvează lumea”). Anulat în 2010, conceptul a revenit în programul NBC la sfârşitul lui septembrie, când s-a lansat miniseria “eveniment” Heroes Reborn. Află mai jos care sunt atuurile serialului.

Acţiunea are loc în acelaşi univers explorat de serial, doar că într-un context social diferit. În prezent întreaga omenire este conştientă de existenţa “evoluaţilor”, a celor cu puteri speciale. Doar că aceştia sunt priviţi cu suspiciune de către autorităţi şi oamenii obişnuiţi, iar un eveniment din orăşelul Odessa, destinat să arate că evoluaţii pot convieţui paşnic în societate, devine ţinta unui atac terorist. Acuzaţi că s-ar afla în spatele atacului, evoluaţii încep să se ascundă.

Cel mai important personaj care revine în atenţie este Noah Bennet (Jack Coleman). Prin ochii săi vedem atacul terorist care practic distruge orăşelul texan şi datorită lui aflăm că cei dotaţi cu puteri speciale devin ţinta unor planuri tenebroase ţesute de corporaţia Renautas. În jurul lui Bennet, creatorul Tim Kring ţese o poveste complicată, asaltându-şi spectatorii cu o mulţime de personaje noi, care trebuie atât să-şi înţeleagă/accepte/controleze puterile, cât şi să supravieţuiască într-o lume care îi respinge.

Vechiul Heroes

Din serialul vechi reapar sau vor reapărea alături de Noah Benet. Printre alţii, Hiro Nakamura (Masi Oka), Matt Parkman (Greg Grunberg), Mohinder Suresh (Sendhil Ramamurthy), Angela Petrelli (Cristine Rose). Si Micah Sanders (Noah Gray-Cabey). În episodul pilot povestea se concentrează mai ales pe personajele noi, fiecare dotat cu puterea sa specială. Dar şi pe contextul nefericit ce ar fi putut provoca distrugătorul atac din Odessa.

Deşi multitudinea de informaţii din episodul pilot este aproape copleşitoare. Heroes Reborn se poate lăuda cu o serie de personaje care ar putea deveni cel puţin la fel de populare ca cele din serialul original. Noi am pune banii pe japoneza Miko (Kiki Sukezane), a cărei pricepere în a mânui sabia de samurai. Dar şi dorinţa de a-şi elibera tatăl ţinut prizonier de corporaţia Renautas cu siguranţă îi va atrage atenţia fanilor. Impresionează şi Tommy (Robbie Kay), un licean care ar da orice pentru o viaţă normală. Dar va ajunge sus pe lista de vânătoare a unui cuplu (Zachary Levi şi Judi Shekoni) hotărât să elimine cât mai mulţi evoluaţi.