Hercules (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune, Aventura
Producator(i): Ryan Condal , Evan Spiliotopoulos
IMDB: 6.1
Regia: Brett Ratner
Actori: Dwayne Johnson, John Vincent Hurt, Ian McShane

loading...

În mitologia greacă, Heracles a fost produsul lui Zeus a obține Mt. lui Olympus sperie pe cu o femeie muritoare. Heracles a fost numit pentru a onora soția supărat tatăl lui philandering lui, Hera, dar răzbunarea ei a avut consecințe grave pentru viitorul erou. Hera a condus-l nebun, moment în care Heracles ucis soția și copiii. După recăpătarea sanatatea sa si dea seama de natura oribil de crima lui, Heracles accepta ca penitență celebre munci majoritatea dintre noi știu despre clasa de liceu limba engleză. Acestea au inclus învins Nemean Leul, Hydra și mistretul Erymanthian.

Aceasta a fost legenda m-am asteptat de la Brett Ratner a lui “Hercule”. În schimb, am și 12 alte persoane care au aratat pentru screening-ul de aseară au fost tratați la o altă adaptare carte de benzi desenate de studiourile disperate să stea pe piața sa de bază stereotipă a bărbaților în stări de dezvoltare arestat. Nu știu nimic despre seria radicale Comics pe care aceasta se bazează, dar sper că nu este pe jumătate, s-a încălzit peste “300” rip-off omologul său cinematografică este. Vizionarea “Hercules”, vă puteți simți inteligenta fiind insultat în aproape fiecare cadru.

Tunse de violență grafică și Homoerotismul strigătoare la cer că a făcut “300” tabără gore-îmbibată, PG-13 evaluat “Hercules” este lăsat cu lupte CGI slab prestate și o teamă de orice aparență de întuneric. Există, de asemenea, potențial interesant ideea de cât de legenda unui om poate modela mintea și acțiunile multe, dar “Hercules” este prea frică de asta. Pentru toate violență ei, “Hercules” vă coddles, protejându-vă de orice fel de emotie complexe sau trist materialul s-ar putea inspira. E atât de frică de a deranja voi că nici măcar nu se poate da un caracter mai interesant moartea nobil atât de frumos pregătește pentru el. Chiar personajul este supărat despre acest lucru.