Hello My Name Is Doris (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Showalter
Actori: Sally Field, Max Greenfield, Beth Behrs
Anul: 2016
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Hello My Name Is Doris

Un seminar de dezvoltare personală o inspiră pe o femeie de şaizeci şi ceva de ani să-l abordeze pe colegul ei mai tânăr pentru care a făcut o pasiune.

Sally Field are cea mai bună meserie din lume, cu un caracter teribil care nu ar trebui să fie în centrul principal al unui film. O mulțime de oameni vor spune, probabil, că personajul lui Field a fost “fermecător” sau “excentric”. Dar eu sunt 100% infricosat de această femeie. Aproape fiecare alegere această femeie face în acest film este greșit. Ea manipuleaza situații să se clatine drumul ei în viața unui tânăr de a încerca să-l seducă. Lăsând la o parte rolul este o doamnă inofensiv vechi jucat de inocent Sally Field. In cazul în care scenariul a fost lovit ușor filmul ar fi și mai neatrăgătoare. Burt Reynolds Imaginați-vă pe Anna Kendrick a lovit … exact.

Din cuvântul “Du-te”, ea se afla despre cine este ea, ceea ce ii place. Chiar orchestrating o situație pseudo-sexuale în cazul în care are nevoie pentru a umple mingea ei cu pompa lui. Da, asta se întâmplă. Doris este atât de obsedat de acest om că ea se apleacă pentru a face un profil fals pe Facebook. Pentru a încerca și să obțină informații despre el. Ea îl pândește la un concert, îl urmează în jurul valorii de când e la o dată, apoi mai târziu, ea folosește profilul ei fals pentru a sabota relația el e în.


Trailer Hello My Name Is Doris