Hellboy și Armata de Aur – Hellboy II The Golden Army (2008) Film Online Subtitrat


Regia: Guillermo del Toro
Actori: Ron Perlman, Selma Blair, Andrew Hefler, James Dodd, Mike Kelly, Jeffrey Tambor, Seth MacFarlane
Anul: 2008
Gen: Fantezie, Aventura, Actiune
Durata: 120 minute
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Hellboy și Armata de Aur – Hellboy II The Golden Army

În 2004, regizorul și scenaristul vizionar GUILLERMO DEL TORO l-a adus pe HELLBOY, eroul din benzile desenate creat de MIKE MIGNOLA pe marele ecran. Detectivul ocult supermusculos, dotat cu coarne, coadă și atitudine dură a devenit eroul preferat al tuturor, inclusiv al lui del Toro. Din simpatie pentru personaj, del Toro l-a adus în fața publicului de pe mapamond, iar Hellboy a devenit un simbol de istețime practică, dar și un succes comercial.

După capodopera Pan’s Labyrinth, distinsă cu trei premii Oscar în 2006, iată că apare Hellboy II: The Golden Army, ce aduce mai mulți mușchi, arme și mai sofisticate, plus o grămadă de monștri, dar și ceva scandaluri domestice pentru eroul nostru roșu, mare iubitor de pisici. Iar de data aceasta, Hellboy va snopi în bătaie și va tăbăci pieile mai multor ticăloși.

Helboy se luptă de partea binelui ori de câte ori Biroul de Cercetări Paranormale și Apărare (B.P.R.D.). O organizație strict secretă creată în 1943 de Roosevelt. Ce folosește tehnologii secrete, puteri misterioase și o rețea operativă împrăștiată pe tot globul pentru a apăra lumea de răul supranatural. Ii cere să îndeplinească o misiune. Cu plăcere ar sta deoparte cu un trabuc și un pack de bere, lângă iubita lui pirokinetica. Liz Sherman (SELMA BLAIR, Legally Blonde, În Good Company) și o droaie de pisici. Dar destinul a avut alte planuri pentru ei.


Trailer Hellboy și Armata de Aur – Hellboy II The Golden Army