Hellboy (2004) Film Online Subtitrat


Regia: Guillermo del Toro
Actori: Selma Blair, Rupert Evans, Ron Perlman, Karel Roden, John Hurt
Anul: 2004
Gen: Fantezie, Groaza, Actiune
Durata: 122 minute
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Hellboy

Născut în flăcările iadului acum 60 de ani, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, (Ron Perlman) a fost adus pe Pământ de către un nebun malefic, Grigori Rasputin (Karel Roden), pentru a dezlănțui forțele răului. Desemnat prezicător al Apocalipsei, Hellboy a fost salvat de Forțele Aliate conduse de profesorul Broom (John Hurt), fondator al B.C.A.F.P. clandestin (Biroul de Cercetare și Apărare Împotriva Fenomenelor Paranormale), care l-a crescut ca pe un fiu, dezvoltându-i darurile paranormale extraordinare. În ciuda originilor sale întunecate, devine un campion al binelui, luptând împotriva forțelor malefice care amenință lumea noastră.

La B.C.A.F.P., devine parte a unei familii neobișnuite care îi include pe telepaticul “Mer-Man” Abe Sapien (Doug Jones) și Liz Sherman (Selma Blair), care este pirokinetică. Ascunși de însăși societatea pe care trebuie să o protejeze, ei reprezintă linia întâi în lupta cu Rasputin – care încearcă să îl aducă pe Hellboy din nou de partea răului și să se folosească de puterile lui pentru a ajunge la Armageddon.

Inspirat din benzi desenate adresate în principal copiilor de până la nivelul liceului. “Hellboy” este un alt film cu supereroi, care în afară de povestea originală nu aduce niciun fel de noutăţi. Un diavol roşu, cu coarne pilite şi cu coadă, rezistent la foc (se putea altfel?). Se luptă cu tot felul de bâzdăgănii ivite din străfundurile Iadului (deci un fel de fraţi de-ai săi) şi le dă nişte croşee de-i ia dracu’ (hăhăhă, asta mi-a venit pe moment). Intre două fumuri trase din trabuc. Conducătorul creaturilor infernului este călugărul nemuritor Grigori Rasputin, care a locuit ascuns pentru o perioadă şi prin munţii din Moldova.


Trailer Hellboy