Heavenly Sword – Sabia cereasca (2014) film online subtitrat

Gen: Animatie, Actiune, Aventura
Producator(i): Todd Farmer
Regia: Gun Ho Jang
Actori: Thomas Jane, Anna Torv, Alfred Molina
IMDB: 5.2

loading...

În cazul în care filmul Sabia cereasca nu un drept lucru, este că nu se teme pentru a schimba povestea jocului. Și în timp ce rezultatele sunt de multe ori mai mult decât un pic teribil (vom ajunge la faptul că într-un pic), există cel puțin un schimbare majoră în bine.

O mare parte a filmului Sabia cereasca se invarte in jurul Heavenly Sword Nariko și Kai vânătoare pentru Alesul, astfel încât acestea să-l pot da sabia Ceresc și el poate învinge Bohan. Acest lucru servește pentru a da un sentiment aventura imediată de urgență ca cursa eroi împotriva slujitorii Bohan și ia doi eroi la locații mai variate decât cele observate în joc. În loc de a câmpiile stâncoase și munți care servesc ca setare pentru joc, filmul călătorește sate mlăștinoase și chiar un oraș construit în interiorul unui vulcan.

Această căutare pentru Alesul servește, de asemenea, pentru a concretiza caracterul Shen, arătând cât de rupt, el a devenit cu femeie Nariko fiind născut și căutarea lui ulterioară să se răspândească sămânța lui și să facă un fiu prin orice mijloace necesare. De asemenea, desigur, el o mult mai puțin simpatic caractere și potențial una rea ​​face. Dar, din păcate, el nu e singurul de a primi o schimbare majoră în caracterul său.

Regele Bohan, antagonist filmului Sabia cereasca, și Kai sunt, de asemenea, sa schimbat drastic în film. Interpretat de Andy Serkis în joc, Bohan a fost reinstalata pentru acest film. Și împreună cu reformarea, Bohan a primit o rescriere, a pierdut tot ceea ce el a făcut un personaj interesant. În joc, Bohan este un nebun-porc excentric-eventual a unui om, lusting după sabia Ceresc (și Nariko se) pentru nici un alt motiv decât el vrea (și ei), ca un premiu. El este mai mult decât dispus să se angajeze genocid pentru a obține dorința.