Hearts in Atlantis (2001) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Suflete pierdute in Atlantida
Regia: Scott Hicks
Actori: Anthony Hopkins, Anton Yelchin, Hope Davis
An: 2001
Gen: Drama, Mister
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Hearts in Atlantis

Filmul este o poveste frumoasa despre amintirile unui om, care incepe sa imbatraneasca si care se intorce in orasul natal, dupa recenta moarte a celui mai bun prieten al sau. Amintirile despre vremea cand avea 11 ani ii revin neincetat, ca si cand atunci s-a intamplat ceva, care i-a schimbat viata.

In casa in care se stabileste sunt 3 copii de 11 ani, care convietuiesc impreuna (Anton Yelchin – Bobby, Mika Boorem –Carol si Will Rothaar – Sully). In viata lor apare un nou- venit misterios (Anthony Hopkins), care se imprieteneste cu Bobby si fara sa vrea il indeparteaza de mama lui. Pe masura ce timpul trece, cei doi isi incredinteaza confidente si noi puteri ale batranului ies la iveala.

Intre batran si copil se naste o relatie ciudata si in acelasi timp iesita din granitele normalului.


Trailer Hearts in Atlantis


Parere film Hearts in Atlantis

In primul rand marturisesc ca imi este nespus de dificil sa aleg un superlativ filmului Hearts In Atlantis. Analizand cu atentie prezentarea acestui film facuta in partea de sus a unor pagini destinate imdb-ului, in dreapta posterului am constatat doua lucruri care m-au surprins in mod deosebit.

Filmul ” Heart In Atlantis”, din pacate nu a obtinut pana acum nici un premiu iar acest aspect ma uimeste. As vrea sa repet intrebarea pe care (mi-) am pus-o si intr-un alt comentariu, si anume : oare cine stabileste ( sau hotaraste) varsta celor care au dreptul de a viziona filmele ? In cazul de fata , eu consider ca avem o situatie destul de paradoxala , intrucat filmul ne reda in cea mai mare parte a lui copilaria lui Bobby Garfield si nu in ultimul rand, prietenia lui cu ceilalti doi copii, un alt baiat si o fata.

Deci …copii toti trei ! Si atunci, de ce sunt puse interdictii la vizionare ? Desigur ca filmul are si unele secvente ceva mai “speciale” ( haideti sa le spunem asa…), dar acestea nu ar reprezenta un motiv seros in contextul celor expuse mai sus.