Heartbeat (2016) Serial Online Subtitrat

Actori: Melissa George, Dave Annable, Don Hany, D.L. Hughley, Joshua Leonard, Shelley Conn
Anul: 2016
Gen: Drama, Seriale
Durata: 60 minute
IMDB: 6.7

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Heartbeat SEZONUL 1:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08 (se lucreaza la subtitrare):

S01E09 (se lucreaza la subtitrare):

S01E10 (se lucreaza la subtitrare):

Asta nu e singura libertate luată. În scena de deschidere premiera lui, Alex tratează o primă clasă de pasageri furtul scaunului, care este în primejdie, tuse și lipsă de aer. Ea pune diagnosticul rapid tamponada cardiacă (o modalitate tehnică de a descrie acumularea de excesul de lichid in jurul inimii) și efectuează o pericardiocentezei în timpul zborului, folosind un bețigașele, un pai, și marginea ascuțită a jumătate de carte de negru AMEX (să taie prin piept , în mod natural). Certitudinea diagnosticului de această condiție pune viața în pericol, bazată exclusiv pe venele gatului extinsa si o tuse recenta, a fost o intindere, iar procedura de cowboy doar tensionată și mai mult credibilitatea. (Deși o face ilustrează ei încrederea în sine -. Și ingeniozitate Deși am putea fi încercat baza cilindrică a unui stilou retractabil și un sifon rupt poate în schimb.)

Mai târziu, în timpul unui transplant in seriale online, ea dezgheață o inima donator înghețat, cu un uscător de păr. Este absurd? Va compromite sterilitate? Are Alex au părul mare? Da, la toate cele trei. Și, cu toate că o inimă rece, este de dorit să se păstreze funcția, un cooler de gheata nu se va transforma rock solid. A fost introdus accidental în gheață uscată de către un rezident chirurgicale junior suprainflacarat? (În timp ce eu sunt nitpicking: Legile de confidențialitate nu ar permite unui medic să-și dezvăluie identitatea unui donator de inimă la destinatar, dacă nu se convine de comun acord de către familia donatorului și destinatarul bine după transplant, dar poate eu sunt doar gelos că Alex finagles. incendiu camion personal escortă spital.)

Apreciez (hit-sau-dor) încercări de a se îngropa în politica de spital, care se află la intersecția de dolari corporative și obligații morale / etice pentru pacient. Dar, să trecem la probleme ale inimii figurativ: Rigorile chirurgiei cardiace poate face ravagii pe o viata personala, iar Heartbeat prezintă dinamica colorate relație construită în jurul valorii de homo star rock fostul soț al lui Alex, Max (Joshua Leonard), cu care ea afectuos tag-echipa lor de parinti doi băieți; ex-mentor / băiat rău Jessie Fling (Don Hany), care sa întors ca nou șef al spitalului de chirurgie; ei aproape-prea-bun, prietenul chirurg care caută un angajament Pierce (Dave Annable); si sef al personalului Millicent (Shelley Conn), care serveste ca rivalul sau prietenul ei sau ceva între ele. Am fost initial intrigat de dimensiunile relației Alex-Jessie, mai ales că a avut originile sale înapoi într-o perioadă mai vulnerabilă a vieții ei, atunci când ea a fost un chirurg de formare-in. Cu toate acestea, eu sunt sceptic cu privire la modul în care se va păstra de la a fi clișeu, considerând că relația mentor-mentee amoroasa încurcați a fost deja jucat destul de eficient în primele zile ale saga Meredith-McDreamy pe Anatomia lui Grey. În concluzie, Heartbeat este de-ori mai distractiv, uita-te la o lume eronate provocatoare punct de vedere tehnic și încărcată emoțional, una în care mizele sunt cu siguranță mai mare decât limita pe un card de negru.