Heal the Living – Réparer les vivants (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Katell Quillévéré
Actori: Tahar Rahim, Emmanuelle Seigner, Anne Dorval
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 7.3


Se lucreaza la subtitrare!

loading...


Sinopsis Heal the Living – Réparer les vivants

Poveste: Totul a început în zori într-o mare furtunoasă cu trei tineri surferi. Câteva ore mai târziu, pe drumul de intoarcere, este accident. Mașini acum suspendate în spital Havre, viata lui Simon nu este altceva decât o momeală. Între timp, la Paris, o femeie așteaptă transplant providențială poate prelungi viața …

Critica lui Michel Decoux-Derycke: Ambii spun imediat, “Reparație viu” de Kattell Quillévéré este un film frumos, genul care va aduce unele lucruri pe care le blocat într-o lungă perioadă de timp. A trecut ceva timp de când nu am avut lacrimi în ochi pentru un film. De-a lungul, am experimentat un torent de emoții, cei care fac bine și care m-au scos din cameră, cu o dorință sacră de a scufunda viața dinții.

Este o adaptare a cărții cu același nume Maylis Kerangal, lansat în 2014. Ghipsul orbitor, Dominique Blanc, Tahar Rahim prin Bouli LANNERS, Emmanuelle Seigner, Anne Dorval, Kool Shen, Alice Taglioni, Monia Chokri Karim Leclou, Finnegan Olfield, toate joacă rolul lor cu o precizie și convingere incredibilă. Pentru unii, chiar s-ar putea crede că a făcut cu adevărat medicament.

Filmul a se ocupa cu un subiect care ne-ar putea face pentru toate donarea de organe o zi. Cu sensibilitate și precizie, cu o distanta sanatoasa, filmul vorbește. De altfel, aceasta este o luptă foarte important ca fiecare dintre noi poate lua este un act de solidaritate care poate permite bolnavilor cronici să revină la o viață normală.
Coloana sonora este semnata de Alexandre Desplat și pentru o dată, eu care nu sunt un mare fan al compozitorului francez, cred că se potrivește bine cu filmul.


Trailer Heal the Living – Réparer les vivants