He Named Me Malala (2015) Documentar Online Subtitrat

Regia: Davis Guggenheim
Actori: Toor Pekai Yousafzai, Ziauddin Yousafzai, Malala Yousafzai
An: 2015
Gen: Documentare
IMDB: 6.7
Durata: 88 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

De la regizorul filmelor Așteptându-l pe Superman si Un adevăr incomod, câştigător al premiului Oscar , vine acest documentar He Named Me Malala foarte emoționant și extrem de inspirațional despre curaj și supraviețuire. Malala spune povestea unei adolescente remarcabile, Malala Yousafzai, care a fost atacată de talibani în Pakistan, pentru că susținea educația fetelor. În loc sa fie redusă la tacere, He Named Me Malala a devenit o voce globală pentru dreptul la educație al tuturor copiilor, iar în 2014 a devenit cel mai tânăr câștigător al Premiului Nobel pentru Pace. Această fereastră către viața unei fete extraordinare îți va inspira cu siguranță întreaga familie!

În locul unei astfel de substanțe atât de necesară, obținem material de umplutură sub formă de segmente animate wispy, culori pastel. Aceștia completează golurile din istoria familiei Yousafzai și spune povestea unei femei tinere curajos pentru care tatăl ei a numit-o: a Afgană eroina populară Malalai din Maiwand. Prima dată când Guggenheim folosește această tehnică, este destul de frumoasă, și dă “El Ma numit Malala” o, senzație de vis de basm, care este în contrast puternic cu ororile din viata reala Yousafzai a indurat. După utilizare repetată, deși, animația se simte ca este padding timp de funcționare de 88 minute a filmului pe drum spre o concluzie s-au grabit.

Dar, o altă sursă de umor vine de sclipiri în viața ei de zi cu zi cu familia ei. Ea și cei doi frați mai mici a da in mod constant reciproc durere, ca fratii sunt obiceiul de a face. Ea devine giggly când ea Googles poze cu Roger Federer și jucător de cricket australian Shane Watson. Ea se întreabă dacă celelalte fete de liceu ei vor dori. Și, cu toate că tatăl ei educator, Ziauddin, este în mod clar un domn transmite-gândire și activist dedicat în dreptul său propriu, el clueless atunci când vine vorba de imaginind Twitter.

Toate aceste elemente ajuta rundă out-oarecum-portretul unui adolescent care a devenit atat de faimos, ea este cunoscută doar de numele ei mai întâi. Contradicțiile sunt fascinante-atât de mult încât, ei să vă doresc Guggenheim au săpat chiar mai adânc pentru a afla ceea ce face cu adevărat căpușă ea.