Haters Back Off! (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Christopher Ballinger, Colleen Ballinger, Gigi McCreery
Actori: Colleen Ballinger, Angela Kinsey, Francesca Reale
An: 2016
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Haters Back Off! SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05 (lucram la subtitrare):

S01E06 (lucram la subtitrare):

S01E07 (lucram la subtitrare):

S01E08 (lucram la subtitrare):


Sinopsis Haters Back Off!

Cu toate acestea, acest lucru cumpără doar o cantitate mică de a fondului comercial. Atunci când trebuie să transfere un caracter unlikeable într-un format narativ. În această versiune, Miranda Cântă, o cântăreață oribilă a cărei flirturi cu YouTube dă ei iluzii de grandoare. Incearcă să obțină faima cu unchiul ei induși în eroare (Steve Mica).

O parte din originea ideii Colleen Ballinger a fost percepția ei ca un muzician clasic instruit pe care YouTube a fost dat naștere unei generații de cântăreți coddled care au crezut că erau stele, pur și simplu, deoarece acestea sunt obtinerea de opinii pe internet. Acel comentariu este cu siguranta aparent aici: Miranda Sings este bratty la niveluri sociopat aici, dar ea are o mamă care e frică să spun că nu-i, un unchi intelectual provocat care promovează cele mai rele părți ale ei de sine, un băiat lângă ușă cu un zdrobi inexplicabil pe ea, și lipsa unui tată.

Efectul net al imbecilitate combinat toate aceste personaje este că trebuie să suspende neîncrederea destul de un pic. Atunci când îți dai seama cât de teribil a unei persoane Miranda Canta este, nu există nici un motiv să vrea cu adevărat să fie încercați. In timp ce multe emisiuni TV valoroase au prezentat personaje nerambursabile, este, în general, o linie de complicat pentru a trage off.

În general, ajută în cazul în care există o conștientizare în universul show TV că persoana este, de fapt, teribil (pe partea de sus a capului meu Legit, Liga, întotdeauna Sunny și Curb Your Enthusiasm).


Trailer Haters Back Off!