Hărţi către stele – Maps to the Stars (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie, Drama
Producator(i): Bruce Wagner
IMDB: 6.3
Regia: David Cronenberg
Actori: Robert Pattinson, Mia Wasikowska, Julianne Moore, John Cusack

loading...

Noul film David Cronenberg lui aici, la Cannes este o prindere și film minunat oribil despre contemporan Hollywood – Hărţi către stele – pozitiv vivisectional în sadism și dispreț ei. Se răsuci, Twisty, și foarte departe de toate platitudinile defavorit previzibile despre cultura celebritate. Status-anxietate, faima-vertij, satietate sexuală și că atotcuprinzătoare teama de eșec care otrăvește fiecare triumf sunt afișate aici cu o connoisseurship nou de gheață, un fel de extremism care se confruntă în jos obiecția tradițional că filmele de acest gen sunt secret îndrăgostit nebunește cu subiect lor. Fiecare suprafață are un luciu bolnăvicios de anxietate; fiecare fata este o mască de durere suprimat la ultimul milimetru. Este o viitoare ajustare a acestui cadouri regizor pentru groază corp și satiră.

Hărți la stele a fost scris pentru ecranul de Bruce Wagner, acesta romane la Hollywood au aceeasi calitate sociopathically fără compromisuri, un cadou pentru Tinseltown coșmar care face Bret Easton Ellis arata ca Nicholas Sparks. În alte momente, mi-a amintit de acest Kenneth Anger, din pastă de Death clasic Steven Bochco prin Hollywood – care meditează pe de atribuire-statueta ca arma crimei.

Filmul Hărţi către stele este populat de o galerie macabră a dependenților de la Hollywood: mare de funcționare a pierdut sufletele la diferite niveluri de totem. Julianne Moore este Havana Segrand, un star de cinema în curs de îmbătrânire, care este extrem de incurcat si spălat, cu disperare de așteptare pentru a vedea dacă ea va fi aruncat într-un remake al unei imagini 1950 care a jucat târziu ei mama film stele Clarice, mai târziu, uciși într-un incendiu , și din care, cu ajutorul terapeutului înfiorător Stafford Weiss (John Cusack) Havana și-a revenit amintiri de a fi abuzat. Vedem clipuri ale acestui film originale, evident o melodrama în vena de Dintr-o dată Last Summer încearcă Elizabeth Taylor, și mama ei – care pare să saraci Havana în vise înfricoșătoare și halucinații – este jucat de Sarah Gadon.