Harlock Space Pirate (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Animatie, Aventura, SF
Producator(i): Leiji Matsumoto, Harutoshi Fukui
IMDB: 6.5
Regia: Shinji Aramaki
Actori: Shun Oguri, Haruma Miura, Yû Aoi, Jessica Boone

Harlock Space Pirate este o revoltă absolută a imperativelor geeky, foarte potrivit pentru un film care este Totul despre urgență, pseudo-știință și viteză. Regizat de Shinji Aramaki (“Appleseed”), aceasta este o marshaling glorios de expertiză tehnică de stat-of-the-art, care se mândrește cu stereoscopie topnotch, dar scenariul de rău augur este prea tocilar să treacă pe la mainstream. Fani din anii 1970 originale transformat-manga-desen animat “Harlock” și împătimiții tineri anime, cu toate acestea, va lup această jos la domiciliu și într-o serie de piețe cheie offshore.

În Harlock Space Pirate ce PIC reînvie situației și personaje principale din manga de Leiji Matsumoto, care a inspirat serialul TV Toei Animation (cunoscut sub numele de “Albator” în teritoriile francofone, în cazul în care a fost un hit imens cult), accentul de această actualizare este mult mai mult pe tristețea și de mediu anxietati post-milenare, mai degrabă decât mix original de sci-fi swashbuckling și subtext anti-fasciste. Având o frunză din PlayBook francizei “Star Trek” a lui (cele două spectacole nu sunt similare în Setup), Helmer Aramaki și scenariștii Harutoshi Fukui și Kiyoto Takeuchi au repornit cannily conceptul de bază pentru a se potrivi Zeitgeist 2013. Totusi, filmul nu pare de natură să iasă dincolo audiență de bază franciza de Fanboys trase pentru a vorbi tech, atenuat-dar-busty caractere Femme si estetica de jocuri video, acesta din urmă face referire direct la mai multe puncte de-a trage’em-sus- Stilul POV fotografii care anunța inevitabile jocuri-cravată în.

loading...

Având ambele sensuri in Harlock Space Pirate, din motive formulate clar spre sfârșitul, crawl deschidere situează acțiunea fie “mult, mult în viitor sau poate în trecutul îndepărtat,” ceva timp după oamenii de la un Pământ epuizat resurselor au risipit 500 de miliarde de membri ai speciei lor din universul în căutare de noi patriilor. Proiectul de colonizare ansamblu nu a mers atât de bine, și atunci când oamenii au încercat să se întoarcă pe Pământ in filme online Harlock Space Pirate, un conflict imens numit Războiul Homecoming izbucnit câteva sute de ani înainte de a începe corespunzătoare complot. În cele din urmă, nimeni nu a fost lăsat pe spate și pe Pământ a devenit un fel de animale sălbatice planetar conserva, venerat ca un simbol de împrăștiate, descendenții săi sortite întreaga galaxie, în timp ce un stat represiv numit Coaliția Gaia guvernează toate.

Si acesta este doar backstory. Principala premisa este ca Cpt. Harlock (exprimat în versiunea japoneză de Shun Oguri), omonim pirat spațiu nemuritor al titlului, este în rebeliune perpetuă împotriva Coaliției, și zboară despre univers în său super-cool-cautati dacă suspect om-de-război falic intergalactic, Arcadia, atât nava și omul care rulează pe “materiei întunecate.” (Dacă cineva conectat la producerea a deranjat pentru a citi pe teorie cosmologica Contempo, s-ar putea au învățat că “energia întunecată”, a mai bune abundent, dar enigmatic în univers, ar fi făcut-o mult mai bine techno-MacGuffin.)

Motor principal Terenul de conflict este că Coaliția liderul Ezra (Toshiyuki Morikawa), care arata ca un scaun cu rotile Sgt futurist de rang înalt in Harlock Space Pirate. Piper, a trimis fratele său copil Logan (Haruma Miura) să se infiltreze și spion pe Harlock și echipajul său. Desigur, copilul, care pare ciudat de similar cu Harlock sau, cel puțin merge la același frizer, începe să simpatizeze cu pirați, mai ales atunci când el învață secretele amar păstrate de Coaliția, cum ar fi planuri de reforma nevoi speciale de finanțare în sistemul de învățământ … nu, stai, asta e guvernul de coaliție din Marea Britanie greșeală My.