Hard Target 2 (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Roel Reiné
Actori: Scott Adkins, Robert Knepper, Rhona Mitra
An: 2016
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: n/a


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Hard Target 2

Baylor (Scott Adkins) nu poate refuza o oferta de un milion de dolari pentru a lupta un meci in Myanmar. Dar cand ajunge acolo descopera ca a fost inselat si devine o tinta umana. Acum el trebuie sa lupte impotriva unu grup de vanatori de oameni care au platit bani grei pentru a-l vana.


Trailer Hard Target 2


Review Hard Target 2

Aș prefera trase paralele cu originalul în cazul în care acest film ar fi fost numit altceva! Căci chiar dacă acest film merge sub titlul “Hard Target 2”, așa că este departe de a fi doar “Hard Target 2”. În cazul în care un astfel de film de făcut, ei bine, atunci acesta trebuie să fie John Woo in spatele camerei. Si Jean-Claude Van Damme în fața ei. În schimb, acest lucru este un film care are un regizor. Care încearcă să copieze stilul și idiosincrasii originalului, și în cele din urmă devine foarte dureros să vezi.

Directorul Roel Reine pur și simplu nu au capacitatea de a copia fie sau de a face filmul la propria lor! În schimb, el fură sănătos, nu numai de original, dar, de asemenea, o parte a filmelor și a altora “Rambo”. Foarte trist pentru a vedea, cel mai de preferat, atunci când acest lucru făcut moduri evidente și rele!

Ceea ce rămâne doar o mână de scene decente, iar Robert Knepper este întotdeauna distractiv pentru a vedea când ajunge în mulțime și să fie acolo delicios rău. Scott Adkins, am plecat de gândire foarte rău, care place foarte mult, dar aici nu are prea mult să lucreze cu. El poate apărea unele scene de lupta decente pentru aptitudinile sale în calitate, da, ele nu există în acest film, și este o prostie acest lucru poate fi mai mult decât atât!