Hard Target (1993) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Vânătoare de oameni
Gen: Actiune, Thriller
Scenariu: Chuck Pfarrer
IMDB: 6.1
Regizor(i): John Woo
Actori: Jean-Claude Van Damme, Lance Henriksen, Yancy Butler

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Swishing, whooshing, arme cu dragoste fotografiat. gâlgâie de urât răniți. Sunetul unui clic cap lovind din fier forjat. Un glonț în ochi. Acestea sunt pietrele de temelie ale “Hard Target”, unul dintre puținele filme de acțiune super-însetat de sânge din această vară, iar cel care a stat de fapt, o șansă de a se ridica deasupra genului.

“Hard Target” a fost o oportunitate pentru ambele John Woo, regizorul de acțiune-film din Hong Kong-născut cu un cult arzătoare ca urmare, și Jean-Claude Van Damme, mușchii auto-numiți De la Bruxelles, pentru a ajunge la o audiență de masă. “Hard Target”, a avut un timp greu obtinerea trecut Motion Picture Association de bord de rating al Americii fără un rating NC-17. Dar chiar și în această formă oarecum alterată, filmul domnului Woo rămâne o majoritate covârșitoare violent și nu întotdeauna suficient de elegant pentru a da excesele sale, aspectul de spirit. Nici măcar atunci când steaua mușcă coada de pe un șarpe cu clopoței și apoi Limacși șarpele pentru o bună măsură.

loading...

Gusto evident domnului Woo și gustul său pentru a face mitul sunt evidente cu ușurință. Dar, așa este pasiunea lui pentru scena moarte lenta, persistent cuplat cu efecte de sunet bolnave. Prezentarea domnului Van Damme ca reverentially cum a făcut Sergio Leone, tanarul Clint Eastwood, Mr. Woo afișează o aptitudine reală pentru ticăloșie maligne, care este stocul de această poveste în comerț.

Derivat din 1932 filmul “The Game Cel mai periculos”, dintr-o poveste de Richard Connell, “Hard Target” spune de bogați aflați în căutarea adrenalinei care plătesc sume mari de bani pentru tulpină pradă umană. Imediat ce se deschide viu cu o astfel de vânătoare de-la-moarte, filmul prezintă o conversație perfectă B-film. “E ca un drog, nu-i așa – să aducă un om în jos?” observă antreprenorul care organizează acest sport de sânge. “A meritat?” întreabă el clientul său. “Fiecare nichel,” clientul răspunde în mod solemn.

Scenariul de Chuck Pfarrer (care apare în această secvență ca victimă de rău augur) se concentrează cea mai mare parte a creativității sale pe numele personajelor, care includ Pik Van Cleaf (Arnold Vosloo), Emil Fouchon (Lance Henriksen) și Chance Boudreaux (dl . Van Damme). Filmul are o prima rata duplică, atunci când bogat antreprenor domnului Henriksen lui, apatică întreabă Chance de ce insistă răsfăț toată distracția. “Oamenii săraci se plictisesc, de asemenea,” răspunde Chance.