Haos la Versailles – A Little Chaos (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie, Drama, Romantic
Scenariu: Jeremy Brock, Alison Deegan
IMDB Rating: 6,3
Regizor(i): Alan Rickman
Actori: Kate Winslet, Alan Rickman, Stanley Tucci

loading...

Acum treizeci de ani sau cam asa ceva, au existat trei modele de bază pentru freze & Boon capace frontale. Ceva scrobite, cu o asistenta medicala plin de viață și un tip drăguț într-un halat de laborator. Ceva moderne, oferind miliardar, cravată neagră, plaja. Și ceva din gama lor istoric, în care un baronet cu părul lung în bluză descheiat uită greu la o slujnică, vremea sexy iluminat noaptea in Haos la Versailles. Este din această categorie final pe care al doilea film Alan Rickman ca director pare să se inspire.
Stele Matthias Schoenaerts fi André Le Notre – reale designer de grădină peisaj Ludovic al XIV și perioadă bucată filmului – care are un loc de muncă mare pe la Versailles. Are nevoie de backup, astfel încât publicitate pentru un designer de asistent. Printre intervievați este verde-degete Sabine de Barra (Kate Winslet), care are niște idei radicale despre care nu topiarising totul la un pas de viață. La început, el respinge astfel de modernitate periculos, dar schimbările tac după admirând Sabine propriu patch minunat: lavanda in ghivece, Dan Pearson stil răsfețe de plante perene, bit de terase, ceai lumini in Haos la Versailles.
Înainte de mult timp ei lipirea în grota proaspăt săpate și Sabine începe să se împace cu trecutul ei traumatic, tachinat în frânturi de flashback care lasă mai puțin la imaginație decât probabil intenționat. Ultimul film al lui Rickman în spatele camerei a fost din 1997 Winter Guest, o drama in care joaca scoțian cu Emma Thompson și mama ei, in Haos la Versailles, Legea Phyllida. Acesta din urmă are o apariție destul de emoționant aici, ca parte a unui coterie simpatic a femeilor, condus de Jennifer Ehle, închis între zidurile de prost gust de instanță.