Hansel and Gretel Witch Hunters (2013) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Hansel și Gretel Vânătorii de vrăjitoare
Regia: Tommy Wirkola
Scenariu: Tommy Wirkola
Actori: Jeremy Renner, Gemma Arterton, Peter Stormare
Anul: 2013
Gen: Actiune, Fantezie, Groaza
IMDB: 6.1

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Abandonat de tatăl lor profunda într-o pădure, tineri Hansel și Gretel introduce o casă de turtă dulce și sunt capturați de o vrăjitoare canibal. Vrăjitoarea forțează Hansel să mănânce continuu bomboane să-l îngrășa, și înrobește Gretel, prin care se dispune o să se pregătească cuptor, dar frații ei păcăli și incinerați-o în focul cuptorului. În cincisprezece ani care urmează, Hansel si Gretel devenit vânători de vrăjitoare renumiți, sute omora de vrăjitoare. Perechea găsi că acestea sunt într-un fel imun la vrăji și blesteme, dar incidentul în casa de turta dulce a lăsat Hansel diabetice. El are nevoie de o lovitură de insulina la fiecare câteva ore, sau va îmbolnăvi și va muri in filmul Hansel and Gretel.

Hansel and Gretel ajung în orașul Augsburg și imediat a preveni Sheriff Berringer de executare a unei tânără pe nume Mina pentru vrajitorie. Primarul Engelmann spune mulțimii că el a angajat frații de salvare mai mulți copii presupuse răpită de vrajitoare. Berringer angajeaza trackere pentru aceeași misiune în speranța de a rușine primarul și cimentare puterea lui. Toate, dar una dintre părți șerifului sunt ucise în acea noapte de puternicul marele vrăjitoarea Muriel, care trimite un om înapoi la taverna oraș ca un avertisment pentru localnici. Hansel si Gretel, împreună cu adjunctul primarului Jackson, captura unul dintre vrajitoare Muriel și interoga ei. Ei descoperă că vrăjitoarele se pregătesc pentru Blood Luna următoare, în cazul în care intenționează să sacrifice doisprezece copii din Hansel and Gretel, în scopul de a obține o imunitate la foc. Muriel, însoțit de vrajitoare ei și o revenire pe nume Edward, ataca orașul și răpi copilul finală. Muriel ucide Jackson și lansează Gretel pe geam, făcând-o stare de inconștiență. Gretel este salvat de Ben, un adolescent local care este un fan al lor și intenționează să fie un vânător de vrăjitoare el însuși. Hansel apucă pe o vrăjitoare fug de coadă de mătură ea, dar cade și se pierde în pădure.

loading...

În dimineața următoare, Hansel and Gretel este găsit agățat de un copac de Mina. Ea il duce la un izvor din apropiere, unde ea a vindeca rănile și face dragoste cu el. Gretel Hansel caută în pădure, dar este atacat de Sheriff Berringer și posse lui. Bărbații captura și bate Gretel înainte de a fi oprit de Edward, care ucide șeriful și oamenii lui. Edward tinde rănile Gretel lui și-i spune că el a ajutat, deoarece Hansel and Gretel trolii servi vrăjitoare. Hansel și Gretel reuni într-o cabină abandonat, pe care le descoperă este în același timp vizuina unei vrăjitoare și casa lor din copilărie. Muriel apare în fața lor, spunându-le adevărul despre trecutul lor. Ea arată că mama Hansel si Gretel a fost o vrăjitoare albă grandios numit Adrianna care sa căsătorit cu un fermier. În noaptea de ultima Blood Luna, Muriel planificat să folosească inima vrăjitoarei alb pentru a finaliza poțiune ei. Ea a constatat Adrianna prea puternic și a decis să utilizeze inima Gretel în loc. Pentru a scapa de Adrianna, Muriel dezvăluit oraseni care Adrianna a fost o vrăjitoare. Orășeni ars în viață și a închis tatăl Hansel si Gretel lui. Ca urmare a acestei revelații Hansel and Gretel, frații lupta Muriel înainte ca ea înjunghie Hansel și Gretel răpește pentru ceremonie.

Hansel and Gretel se trezește cu Mina, care se dezvăluie a fi o vrăjitoare albă. Ea vindecă rănile din nou și folosește un grimoire a binecuvânta arsenal de arme Hansel lui. Hansel, Mina, si Ben capul afară pentru a perturba Luna Sabatul Blood. Mina începe sacrificarea vrăjitoare negre cu un pistol Gatling, în timp ce pătratele Hansel off împotriva vrăjitoarelor Muriel și eliberează copii. Edward sfidează ordinele lui Muriel si elibereaza Gretel înainte Muriel îl aruncă de pe stâncă. Muriel fuge pe o coadă de mătură in filme online Hansel and Gretel, dar Ben reușește să-i trage și o forteaza sa se prabuseasca. Hansel duce după Muriel în timp ce Gretel se oprește pentru a revigora Edward. Hansel, Ben, și Mina urmeze traseul lui Muriel la casa turta dulce originală. răni Muriel Ben si ucide Mina înainte Hansel șutează de mai multe ori, bate-o în casă. Gretel sosește și perechea angajeze Muriel într-o luptă brutală, care se termină cu Muriel fiind decapitat cu o lopată. Ard corpul lui Muriel pe un rug și să colecteze recompensa lor pentru salvarea copiilor. Ei capul afară pe următoarea lor vânătoare de vrăjitoare însoțită de Ben și Edward.