Hannibal Rising (2007) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Hannibal În spatele măștii
Regia: Peter Webber
Actori: Gaspard Ulliel, Rhys Ifans, Li Gong
An: 2007
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Hannibal Rising

Aceasta este povestea anilor de formare a monstrului Hannibal Lecter. Copilul Hannibal supraviețuiește ororilor frontului de est și scapă de ocupația sovietică pentru a se refugia în Franța cu văduva unchiului său, o frumoasă și misterioasă japoneză, descendentă a doamnei Murasaki Shikibu, autor al poveștii lui Genji.

Grija și bunătatea acesteia îl fac să înțeleagă amintirile groaznice ale războiului. Datorită lor găsește mijloacele de a întâlni pe monștrii nelegiuiți care l-au schimbat pentru totdeauna când au lovit în cei fără apărare pe frontul de est. Hannibal îi conduce pe acești criminali de război spre autocunoaștere, dar și propria sa natură iese la lumină.


Trailer Hannibal Rising


Parere film Hannibal Rising

Marea majoritate ating un succes mult peste cel al cartii, desi de multe ori cartea bate filmul. Este si cazut de fata… Saracul Thomas Harris ( Autorul seriei ) cred ca moare de ciuda ca foarte putini ii citesc cartea. De multe ori filmul nu reda actiunea asa cum ar trebui, o modifica. In fond, inteleg si de ce… ar fi practic imposibil sa exprimi in cateva ore ceea ce autorul a exprmat in cateva sute de pagini. Merita vazut filmul, dar mai bine cititi si cartea daca aveti buna vointa…

In fiecare din noi salasluieste o bestie tinuta in frau de puterea mintii si inteligentei umane,de nivelul de civilizatie,de evolutie de compromis si de multe altele.In pelicula cu pricina atrocitatile la care a fost supus bietul copil au eliberat bestia din el si de aici urmarile.Nu este genul meu preferat dar l-am vazut pana l-a sfarsit.Prea mult sange, prea multa obsesie,prea multa durere.Sunt si cateva aspecte vrednice de analiza printre care razboiul si atrocitatile lui….dar nu,cat m-as chinui mie nu mi-a placut.