Hail Caesar (2016) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Ave Cezar
Gen: Comedie, Mister
Scenariu: Joel Coen, Ethan Coen
IMDB: 6.4
Regizor(i): Ethan Coen, Joel Coen
Actori: Josh Brolin, George Clooney, Scarlett Johansson, Jonah Hill, Channing Tatum


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Hail Caesar

Acțiunea filmului are loc în anii ’50 și se concentrează pe povestea unui bărbat pe nume Eddie Mannix. A cărui slujbă este aceea de a se asigura că starurile de la Hollywood nu își prejudiciază imaginea. Din cauza abuzului de droguri, aventuri ilicite sau a altor comportamente neacceptate.

Cei de teapa lui Mannix erau de obicei aleși de marile studiouri din rândul detectivilor privați și aveau sarcina să îi țină pe actori departe de scandal prin orice mijloace posibile. Unele dintre aceste practici vizau supravegherea ilegală cu ajutorul microfoanelor, intimidarea și mituirea martorilor.


Trailer Hail Caesar


Review Hail Caesar

De-a lungul carierei lor, Joel și Ethan Coen ne-au oferit genuri de filme diferite – comedii, drame de epocă, filme polițiste pline de mister, musical-uri, western-uri palpitante și satire. “Ave, Cezar!” marchează o nouă etapă în cariera lor deoarece reușesc să facă toate aceste lucruri simultan. Cu toate că filmul pornește de la o intrigă aparent banală – un star de film este răpit în timpul filmărilor – Hollywood-ul le oferă fraților Coen șansa de a-și demonstra încă o dată talentul și ingeniozitatea, creând o serie de digresiuni încântătoare.

Protagonistul – Eddie Mannix – trebuie să rezolve problemele cu care se confruntă studioul, îndeosebi cele de imagine ale starurilor de cinema. Cele mai recente lucruri cu care se ocupă sunt: imaginea lui DeeAnna Moran (Scarlett Johansson), care este necăsătorită și urmează să aibă un copil, și situația lui Hobie Doyle (Alden Ehrenreich), o stea a filmelor western, dar care este distribuit într-o dramă și nu poate interpreta nici măcar cea mai simplă replică.

Filmul pune accentul pe magia reală a studiourilor de filmări vechi și oferă numeroase detalii ale acelei perioade. “Ave, Cezar!” nu aruncă doar o privire asupra producțiilor studioului Capitol, ci ni le și prezintă. Scarlett Johansson înoată îmbrăcată în sirenă, acompaniată de o orchestră cu muzică live, în timp ce Channing Tatum are un număr de dans amuzant alături de un grup de marinari.