Haemoo (2014) film online subtitrat

Gen: Drama
Scenariu: Sung-bo Shim, Joon-ho Bong
IMDB Rating: 7.0
Regizor(i): Sung-bo Shim
Actori: Yun-seok Kim, Yoo-chun Park, Ye-ri Han

loading...

Pornirea o viata reala tragedie traficului de ființe umane într-un comentariu la inegalitate socială și costul de supravietuire, Haemoo dramatizează un calvar nautical stark plină de tensiune. Produs și co-scris de autor coreean recunoscută pe plan internațional Bong Joon-ho (“Snowpiercer”, “The Host”) acest debut regizoral cu Helmer-scrib Shim Sung-bo ecou marca viziunea cinică Bong lui naturii umane, dar personajele lack dimensionalitatea și adâncime psihologică. Totuși, producția de meticulos artizanale a generat aprecierea criticilor larg răspândite și BO domestic sănătos, chiar dacă subiectul poate declanșa asociații cu Sewol Ferry incident. Numele Bong ar putea fi vântul de sub pânze “Haemoo lui” în cazul în care sunt implicate Fest joc și de nișă joacă Arthouse.
Titlul filmului Haemoo, un agent fantomă de pericol care opriri nava de mișcare spre casă și simbolizează obscuritate morală a protags.

Transferul adeptly un joc etapă a-lea escreen, Shim (care a co-scris “Amintiri din Murder” lui Bong) realizează un efect foarte cinematic, în ciuda mise-en-scena limitat, parțial prin subliniind drama fizica, mai degraba decat de dialog, și parțial datorită Lenser Hong Kyeong-pyo closeups evocatoare lui. Filmul ‘Ceata de pe Mare’ are loc în 1998, când criza FMI făcut viața grea pentru obișnuiți sud-coreeni, dar setarea marin umple acțiunea cu o calitate elementară, in Haemoo, atemporal. Cinci pescari sub Capt. Kang Chul-joo (Kim Yoon-seok) pornit din orasul lor natal, Yeosu, dar se întorc cu mâna goală. Proprietarul trauler lor beat up vechi, Junjiho, vrea să-l comerțul cu, dar Kang mai atașat decât față de soția sa, care a prinde în flagrant cu un chinez-coreean. Pentru a salva nava, el decide să introducă ilegal etnice coreeni din China.Ceata de pe Mare: Înfruntând vremea neobișnuit de dur, care îndeplinesc schif transferul de pasagerii clandestini din China. Shim creează o scenă de neuitat de pericol frenetic, deoarece lupta pentru a sări de la o navă la alta într-o noapte întunecoasă, de conducere acasă cât de disperat sunt.