Hacker – Blackhat (2015) film online subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Drama
Scenariu: Morgan Davis Foehl
IMDB Rating: 5,6
Regizor(i): Michael Mann
Actori: Chris Hemsworth, Viola Davis, Wei Tang

3

loading...

Michael Mann este un regizor de acțiune chiar și atunci când personajele sale sunt încă în picioare. Filmele Hacker sale se contempla: ei sunt în același timp cu privire la ceea ce se întâmplă și ce înseamnă. Sunt sensibili la undercurrents intelectuale și emoționale involburate in jurul personajelor, indiferent dacă acestea sunt difuzate, de conducere, perforare și tragere, sau pur și simplu clocitoare în prim-plan în timp ce strălucește de muzica electronica si trântori.

Toate acestea l-director ciudat ideal pentru face “Blackhat,” un, grandios thriller solemn, de multe ori ridicol în care “Thor” stea Chris Hemsworth joacă un hacker piele de bivol ajuta o echipă comună de FBI și agenți de informații chinezi alunge cyberterrorists prin Chicago, Los Angeles, Hong Kong, și Jakarta. Slick și, uneori, Goofy cum este, “Blackhat/Hacker” este un, film fascinant ciudat: o acțiune high-tech thriller despre condiția umană. Mă pot gândi la nici o bună ilustrare curentă a noțiunii că, pentru a cita fondatorul acestui site, nu e ceea ce un film este vorba, e cum e asta.

“Hacker” este departe de a fi un film perfect, te minte. Încrederea solidă în detalii tehnice, nu este însoțită de exigent similar atentie complot mecanica. Rolurile principale sunt face o proastă distribuție sau subscrise. Caracterul Hemsworth lui, Nicholas Hathaway-un expert tastatură furloughed din închisoare pentru a ajuta cyberterrorists capturilor care fura averi și demolari nucleare plante este neverosimilitate expoziție “A.” “Hacker” contrives o biografie a justifica acest autodidact geniu care citește Michel Foucault după lumini-out, ofera epigrame oglindă într-un accent Noo Yawk (“am timp, timpul nu ma face”), are piept si abs lui Thor ( push-up-uri, copii!), și poate lupta si trage ca John Wick și să navigați centralele nucleare iradiate într-un costum HAZMAT. În ciuda magnetism Hemsworth, a Hathaway rămâne mai mult o listă de verificare a minunat decât o persoană credibilă. Același lucru este valabil, într-o măsură mai mică, de partenerii sai din justiție, o diversă buchet rasial și internațional. Rândurile lor includ sensibile / temut duo frate-soră a Chen Dawai (Leehom Wang) și Lien Chen (Wei Tang) și agenți FBI Henry Pollack (Ioan Ortiz), Mark Jessup (Holt McCallany) și Carol Barrett (Viola Davis). Mai mult decât în ​​cele mai multe Mann imagini și acest lucru spune foarte mult, aceste personaje sunt mai des aprinse și a pozat decât explorat.