Hachi A Dog’s Tale (2009) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Hachiko Povestea unui câine
Regia: Lasse Hallström
Actori: Richard Gere, Robbie Sublett, Sarah Roemer, Kevin DeCoste, Rob Degnan, Tora Hallstrom
Anul: 2009
Gen: Drama, Familie
Durata: 93 minute
IMDB: 8.2

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Bazat pe o poveste adevarata a cainelui japonez legendarul numit Hachiko & bine-cunoscut loialitatea față de stăpânul său, Hachi: Povestea unui caine este versiunea americanizată aceeași poveste și se referă la un câine abandonat, care se găsește la o stație de tren de către un profesor local; care-l ia acasă și în cele din urmă să-l adopte. Povestea se referă la relația lor înmugurirea și fidelitate și așteptați fără sfârșit a lui Hachi pentru stăpânul său atunci când o tragedie neașteptată lovește.

Frumos regizat, fin fotografiat & marcat evocatively, filmul nu are multe de oferit, altele decât aventurile caracterului nostru titular care, probabil, este suficient pentru a face cele mai multe dintre privitori du-te “Ooo”, la diferite momente si uita despre orice alt neajuns filmul are. Sunt momente în care te simți cu adevărat pentru ceea ce este descris în film, dar apoi există, de asemenea, momente când se simte ca filmul încearcă prea greu să ne facă să reacționeze într-un anumit fel.

loading...

Câinele în sine este dat un tratament special ca și în cazul în care e un animal de companie extraordinar de talentat care posedă o personalitate ideala si este prezentat ca un personaj mistificatoare care face niciodată cu adevărat ce alți membri ai speciei sale fac în general. Nu neg că Hachiko nu sa mai întâmplat, dar eu nu sunt cu adevărat vândute de portretul său în acest film, cel puțin. De asemenea, ciobire contribuție utilă la filmul este Richard Gere ca profesorul care a găsit Hachi și unirea lui cu câinele este elementul de bază care conduce acest film.

Ca să fiu sincer, eu nu sunt cu adevărat surprins de recepție pozitiv acest filme online a primit încă de la lansarea sa. La urma urmei, cine nu iubește câinii? Ei bine, eu nu … nu de la cel care ma mușcat, când eram copil, deși că fiul nebun de cățea a murit câteva zile mai târziu, astfel încât mă înveselit înapoi atunci. Oricum, la o scară globală, Hachi: Povestea unui caine este o poveste emotionanta si sfasietoare de credință, devotament și iubire nemuritoare care garantează o mulțime de lacrimi pentru publicul său și cu succes livrează pentru cele mai multe.