Gunday (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Drama, Crima, Indiene
Scenariu: Ali Abbas Zafar, Sanjay Masoom
IMDB Rating: 2,0
Regizor(i): Ali Abbas Zafar
Actori: Ranveer Singh, Arjun Kapoor, Priyanka Chopra

Iată un mesaj scurt și dulce pentru iubitorii de filme Gunday Masala: Bucura-te! Pentru, Yash Raj cel mai recent Gunday ofertă, în regia lui Ali Abbas Zafar, mai mult decât trăiește până la hype și hoopla asociate cu filmul Gunday.

loading...

Un cuplu de tarife Masala care a lansat anul trecut au fost spiceless, împrumutând modelul vechi a atrage cinefilii de toate vârstele. Gunday, care se încadrează, de asemenea, în același gen [Gunday], are personaje o premisă atenție-grabbing, bine gravate-out-, dramă cu cifră octanică ridicată, este generos presărate cu cântece vibrante și piese de acțiune energetice, are de a defini spectacole de la principalul aruncat și, desigur, este un artist. Pe scurt, Gunday este pentru cei care savura și sărbători Masala Cinema. După încercarea de un animator vesel ca Mere Brother Ki Dulhan, Ali Abbas Zafar face o complet U-turn, ținându-vă înapoi în timp [1970 Calcuta], nareaza o poveste dinamică a două orfani și bromance lor. Da, desigur, este formula-limită de vârstă, dar Ali face sigur el reinventează cu înflori, servind formula într-un format modern. Gunday este conceput ca un artist de estradă și îl servește toate nestingherit.

Când au alergat pentru a salva viața pentru prima dată, au fost doar băieți de 12 ani și lumea le-a numit refugiați. Războiul de 1,971 a dat naștere la o nouă țară – Bangladesh. Este, de asemenea, a dat naștere la doi orfani tineri – Bikram [Ranveer Singh] și Bala [Gunday]. Ei asistat la război și consecințele acestuia, în cazul în care lumea a încercat să calce în picioare peste ele. Lupta pentru supraviețuire, ei se agățau unul de altul și a scăpat de Calcuta. Înainte de a știut din lume, ei știau unul de altul. Aceasta a fost legătura lor, aceasta a fost prietenia lor. În anii care au trecut, Bikram și Bala a devenit cel mai iubit Gunday, cel mai celebru, mai nesăbuit, mai neînfricat și mai puternic Calcuta lui. Nandita [Gunday], cea mai frumoasă dansatoare de cabaret, a intrat în viața lor. Ei au căzut peste cap de tocuri în dragoste cu ea. Dar asta a fost doar o perioadă de acalmie fericit în fața unei furtuni iminente …

Intra ACP Satyajeet Sarkar [Gunday], dreptul pentru fiecare greșit, o lege pentru fiecare haiduc și o forță contor pentru Bikram și Bala. Ce se întâmplă în continuare? Să începem cu începutul! Gunday este inteligent scris, montat bogat și puternic editat … și bombe de covoare spectatorilor cu fiecare truc din carte. Bromance, romantismul, The Gunday versus polițist ciocnire, explozia de culori, de Scenarii imprevizibil cuplat cu linii inteligente, spray de gloanțe … directorului, care a scris, de asemenea, filmul, face sigur că lasă amprenta peste tot filmul.

Există intorsaturi interesante în narațiunea și deși privitorul ar putea simți că știe ce se întâmplă la transpire următor, scris te prinde de surpriză totală ca o nouă întorsătură de brand vine în prim-plan. Pe de alta parte, filmul este umflat în lungime și ar fi putut avea un timp mai scurt termen, în special în a doua jumătate. Cele penultimul Gunday în special ar fi putut face cu tunderea. Este prelungit pentru nici un motiv. De asemenea, răsturnări de situație câteva au tendința de a obține repetitive, dar episodul următoare te face să uiți defectul. DOP scaldă fiecare cadru în culori luxuriante. Utilizarea de culori în timpul punctul de pauză, atunci când răsuciți în povestea se întâmplă, este izbitoare. Secvențele de acțiune sunt plin de viață, cu scene violente nu merge peste bord. Coloana sonora [Gunday] este minunat. “Tune Maari Entriyaan” este, fără îndoială, favorit fierbinte. “Jashn-e-Ishqa” și “Asalaam-e-Ishqum” sunt compoziții pline de viață și de sincronizare și în sistemul de lucruri. Dialog sunt izbitoare și în locuri, clapworthy. Ca o chestiune de fapt, fiecare departament pare să fi muncit din greu și în consonanță pentru a realiza viziunea regizorului asupra celuloid.

Cele patru personaje pivot din Gunday – Ranveer, Arjun, Priyanka și Irrfan – vie pentru onoruri de top. Cu toate acestea, spectacolul aparține Ranveer si Arjun. Firecracker bromance este de temelie a întreprinderii. Împreună, acestea creează unul dintre cele mai Jodis de pe ecran, care ar face foarte dificil de a șterge din memorie publice. Ambele sunt perfecte pas în personajele lor definite exhaustiv, deși personajul Ranveer are o margine ușoară. Cei care au simțit că Priyanka a fost coate din cursa va mânca cuvintele lor înapoi după ce a viziona Gunday. Pentru, actrita este într-o formă de top, oferind o performanță elegant și măsuri cu cablurile de sex masculin de potrivire. Ferește-te pentru secvența atunci când ea se confruntă Arjun. E foarte. Irrfan, ca întotdeauna, este în formă superb, montarea rolul de T. Saurabh Shukla și Victor Banerjee stea în părțile respective. Artiștii copii dispozitivul părțile tinere Bikram [Darshan Gujar] și Bala [Jayesh Kardak] sunt remarcabile. Pankaj Tripathi și Manu Rishi apar în camee. Anant Sharma [Gunday] este perfect.