Grudge Match (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Sport
Producator(i): Tim Kelleher , Rodney Rothman
IMDB: 6.4
Regia: Peter Segal
Actori: Robert De Niro, Sylvester Stallone, Kim Basinger

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

În Grudge Match: Faceţi pariurile, Stallone şi De Niro sunt doi pugilişti veterani a căror rivalitate a devenit celebră dincolo de graniţa sportului. În anii de glorie, niciunul dintre ei nu a reuşit să-şi dovedească supremaţia în faţa celuilalt. În anul 1983, chiar înainte de meciul dicisiv, Sharp (Sylvester Stalone) şi-a anunţat retragerea fără a da o explicaţie. Acum, la 30 de ani de la nefericitul eveniment care le-a distrus cariera, un promotor de box le face o ofertă de nerefuzat: să ducă lupta la final odată pentru totdeauna. Însă lupta lor începe înainte de a intra în ring, chiar din prima clipă în care se reîntâlnesc. Situaţiile hilare şi replicile amuzante dintre cei doi transformă viitorul meci într-un eveniment extrem de mediatizat. Important rămâne totuşi ca ei să supravieţuiască antrenamentului dur şi să ajungă în ring.

“Grudge Match” ia popular joc de box de speculații și face un film din asta. Stii cum merge: Cineva va pune o întrebare care începe de ore de argumente. Cel mai popular am auzit este “ati Muhammad Ali în prim-lui bate un tânăr Mike Tyson?” Răspunsul, desigur, este da. Vezi “Rumble in jungla” dovada. Având o pagină din playbook Ali în această luptă istorică, Buster Douglas bătut Tyson afară. Și Buster Douglas nu este Muhammad Ali. Discuta între voi.

Este îndoielnic că cinefili ar intra în argumente similare despre personaje de film, dar “Grudge Match” spera ai. Reclame garantează o luptă între actorii care au jucat două dintre boxerii cele mai memorabile din istoria filmului, Rocky Balboa si Jake LaMotta. Lucru nefericit este faptul că acești actori nu sunt de aceeași vârstă ca și acestea au fost atunci când au jucat aceste boxeri celebri. Nu știu care a cerut pentru un meci între cei doi, dar vă asigur că nu doresc o LaMotta în vârstă de 70 de ani și un Rocky 67 de ani. Indiferent de cât de mult “Grudge Match” pokes distracție la varste stele sai (lupta lor este sponsorizat de Geritol, de exemplu), este încă doi tipi vechi bate dracului de celălalt pentru plăcerea dumneavoastră. E ceva un pic de exploatare despre acest lucru.

“Grudge Match” aparține unui gen cu creștere rapidă O să sun “Senior Porno Citizen Action,” sau SCAP. Membrii mândru de SCAP includ “Red” și continuarea sa, “Red 2,” seria “Expendables”, și cel mai bun din cultura 2013, Arnold Schwarzenegger, “The Last Stand”. Aceste filme pot apărea pentru a da membrilor AARP ceva de bucurie, dar scopul lor principal este de a calma temerile de varsta mijlocie barbati de a obține vechi. Aceste filme nu vorbesc nimic relatable persoanelor apropie de vârsta de pensionare. În schimb, ei trap din eroii de acțiune ale adolescenței noastre, prop-le cu arme și să le să facă lucrurile au făcut atunci când au și-am-fost mai tineri. Este un impuls ego pentru actori și a lovit pe nostalgia bong pentru noi.

Cel puțin “Grudge Match” încearcă să găsească un echilibru între un portret realist de imbatranire si culminant, Beatdown de acțiune-ambalate. Acesta prezintă câteva momente autentice de aplauze senior-vrednic ascuns în faldurile pandering un public mult mai tineri lui. Eroii noștri se afla o whuppin “la mai multe oameni care lipsă de respect bătrânii lor, inclusiv un atlet UFC și LL Cool J. Și există o poveste de dragoste ușor dulce oferind Kim Basinger, care arată uimitor la 60 și oferă voce unica filmului Grudge Match rațiunii.

Sylvester Stallone joacă Henry “Razor” Sharp, al cărui două meciuri cu faimoasele Billy Robert De Niro, “The Kid” McDonnen sa încheiat cu o victorie pentru fiecare dintre ele. Al treilea meci lor, cel care ar fi rupt legătura, este pentru totdeauna pus în așteptare atunci când Razor demisie brusc o săptămână înainte de meci. Animozitatea dintre Razor și Kid este atât de mare încât, 30 de ani, ei încă nu pot sta să fie în aceeași cameră împreună.

Aducându-le la care camera este Dante Slate Jr. (Kevin Hart), fiu al promotorului box Don King-ca care sa ocupat de ras in Raport cu Kid I și II. Junior este promovarea unui joc video de box oferind atât luptători, și oferă de ras $ 1000 înregistra vocea și mișcările lui pentru joc. Razor este de acord numai în cazul în care poate fi programat la un moment diferit de cel Kid. Kid are alte idei, apar în timpul sesiune de inregistrari Razor și provocând o luptă-echipament distruge. Filmul merge virale, și dintr-o dată există o cerere pentru a vedea aceste două duce-l în ring.