Grozavul si puternicul Oz – Oz the Great and Powerful (2013) film online subtitrat

Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Producator(i): L. Frank Baum, David Lindsay-Abaire, Mitchell Kapner
IMDB: 6,4
Regia: Sam Raimi
Actori: Mila Kunis, Rachel Weisz, Michelle Williams, James Franco

loading...

Unele dintre surprizele din “Grozavul si puternicul Oz”, mult asteptatul-“Vrăjitorul din Oz” (1939) originile film, sunt încântătoare. Alții, însă, chiuveta filmul chiar sub punctul de recomandare, cu dezavantajul principal cade pe umerii încântătoare Michelle Williams și Mila Kunis, ca primele versiuni ale Glinda vrăjitoare bună și vrăjitoare rea din Vest, respectiv.

Williams este deja stabilit ca unul dintre mai actrițe din ultimul deceniu. Kunis este o stea în creștere. Ce dezamăgire, apoi, pentru a vedea Williams, astfel bland si dulce ca Glinda și Kunis așa plat și ineficient ca heartsick Theodora, care se transformă în mătură-echitatie, cackling teatral, Witch foarte răi din Vest in Grozavul si puternicul Oz.

Witch Wicked Margaret Hamilton în original “Oz” a fost chestii de coșmaruri pentru generațiile. Witch Wicked Mila ar obține prima ei loc de machiaj la o petrecere de la Hollywood de Halloween, în timp ce performanța ei este mai aproape de o Zmeura de Aur decât un Oscar. Numai Rachel Weisz se achită bine într-un rol witchly, joc Evanora, sora mai mare intrigant de Theodora. (Cred că Evanora e cea care se va găsi în cele din urmă la capătul greșit al unei case în “Vrăjitorul din Oz”.)

Ca și “The Phantom Menace” trilogia “Grozavul si puternicul Oz” precede un clasic iubit pe cronologie fictiv, dar face utilizarea deplină a tehnologiei moderne de zile, ceea ce înseamnă totul este măreț și mai spectaculoase, și nu este o scenă sonoră evidente sau un efect special cheesy în vedere. Director Sam Raimi și armata sa de-efecte speciale vrajitori au creat un film vizual uimitoare, care face o bună utilizare a 3-D, cel puțin în prima oră sau cam asa ceva.