Gridlocked (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Allan Ungar
Actori: Dominic Purcell, Cody Hackman, Stephen Lang
Anul: 2015
Gen: Actiune
IMDB: 5.8

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Gridlocked (2015)

Sinopsis Gridlocked (2015)

In urma unei decizii juridice, un actor cunoscut pentru petrecerile nebune pe care le organizeaza pe numele sau Brody Walker este nevoit sa urmeze un program de dejuridicizare. Este fortat de imprejurari sa faca echipa cu un fost lider al unei unitati de elita cunoscute sub numele de David Hendrix. In momentul in care Brody si partenerul sau sunt brusc atacati de un grup de mercenari nemilosi. Cei doi sunt nevoiti sa lase deoparte diferentele si sa colaboreze pentru a scapa cu viata din aceasta situatie. Vor reusi sa scape?

Review Gridlocked (2015)

Infuzat cu o afecțiune all-inclusive pentru anii 1990, filmele de acțiune – spectacol nu doar multiplex. Ci un fel de direct-to-video de tarif care a angajat place de Michael Paré și Aripi Hauser. Filmul este brutal și divertingly eficient ca ani- școală, de mare corp-conta trage-’em-up. În timp ce premisa poate fi o pălărie-tip pentru a “Hard Way”, a seriocomic 1991 prezentat de James. Care de actiune Woods ca un polițist forțat într-un fiert tare plimbare de-a lungul parteneriat cu starul de film Michael J. Fox.

Accentul este un heroes- intens sub asediu situație. Fanii genului și alte pasionații de film B-probabil se va simți au primit suficient bang dolari lor după închiriere sau de streaming această pastișelor throwback.

Dominic Purcell de TV “Prison Break”, este de intimidare în mod adecvat atunci când vine vorba de dishing lovituri rapide și remarci snide ca David Hendrix. Un veteran din New York polițist care a marginalizat temporar din postul său cu o echipă Răspunsul strategic după ce a fost rănit în cursul taxei. Din fericire, leziunile sale nu sunt suficient de grave să-l țină în întregime de acțiune.

În același timp, temporar statutul său lup singuratic îl candidatul neverosimil perfect. Face ca atunci când Brody Walker (Cody Hackman), un auto-indulgentă tânăr star de film de acțiune. Drunkenly un chernere reporter de televiziune, condamnat la tag-ul, împreună cu un ofițer de poliție din lumea reală, ca parte a unui acord în folosul comunității a ordonat-instanță.