Greu de ucis – Die Hard (1988) film online subtitrat

Regia: John McTiernan
Actori: Alan Rickman, Bruce Willis, Andreas Wisniewski, William Atherton, Paul Gleason
Anul: 1988
Gen: Thriller, Actiune
Durata: 131 minute
IMDB: 8.3/10 din 328121 voturi

loading...

Ideea are o anumită alură de a: Un polițist este prins în interiorul o creștere mare, cu o echipă de teroriști disperate. El este tot ceea ce stă între ei și ostatici lor. Dă teroriste creierul Leader și o personalitate, face unul dintre ostatici soția înstrăinat de politist si ai un film Greu de ucis.

Numele filmului este “Greu de ucis”, și-l joacă Bruce Willis într-un alt unul dintre aceste roluri de acțiune de la Hollywood, unde tricoul eroului este furat în prima rola astfel încât să puteți vedea cât de mult timp le-a petrecut la sala de sport. E un polițist din New York, care a zburat la Los Angeles pentru Crăciun, iar noi învățăm repede că mariajul lui a fost pus în așteptare după ce soția lui (Bonnie Bedelia) a plecat pentru Coasta de a accepta o ofertă de loc de muncă mare. Ea este acum un vice-presedinte al multinaționale Nakatomi Corp, și la scurt timp după Willis face intrarea lui surpriză la petrecerea biroul ei, teroriștii grevă.

Ei, de asemenea, sunt un grup multinațional, condus de un german pe nume Hans Gruber (Alan Rickman) care este bine îmbrăcat și are o barbă frumos împodobite și vorbește ca un intelectual și crede că este superior gunoaie el trebuie să se asocieze cu. El are un plan care a fost conceput cu o precizie de ceasornic implică furtul a milioane de dolari în obligațiuni negociabile, și numai după ce Willis începe cauzează probleme pe care el este obligat să ia angajaților Nakatomi ca ostatici. Teroriștii sunt calificați și bine înarmată, și există o mulțime de ei. Strategie Willis “implică păstrarea lor cu garda jos cu atacuri fulger din ascunzătoarea lui la un etaj superior al clădirii, care este încă în construcție. Acest plan presupune desfășurarea foarte multe cascadorii si efecte speciale, cum ar fi atunci când Willis leagăne printr-o fereastră de sticlă placă la capătul unei frânghii incendiu sau când scade plastice explozibili pe casa liftului in filmul Greu de ucis.