Greu de ucis 4 – Live Free or Die Hard (2007) film online subtitrat

Regia: Len Wiseman
Actori: Jonathan Sadowski, Andrew Friedman, Sung Kang, Cyril Raffaelli, Bruce Willis
Anul: 2007
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
Durata: 128 minute
IMDB: 7.3/10 din 224110 voturi

loading...

Eu nu sunt genul de critic de film care jots jos remarci extatice în timpul unui screening. Dar aproximativ o oră în “Greu de ucis 4”, am mîzgălit în caietul meu: “! Ah, filmele americane” Acest lucru ar putea fi fost după o secvență în care detectivul New York City Police John McClane (Bruce Willis), de conducere prin Washington, DC, cu un hacker pe nume Matt nerdy (Justin Long), în stare de arest, evită urmărirea elicopter băieții răi “de crashing în un hidrant de incendiu, astfel încât forța de pulverizare verticale bate elicopterul din model zbor … apoi devine prins într-un tunel plin de masini excesul de viteză în ambele sensuri și o mașină rostogolea prin aer direct de la ei, și ei dor de a fi ucis pentru că așa cum masina este de a ateriza pe ele, alte două vehicule conduce pe fiecare parte dintre băieții și hurtling terenurile auto iz deasupra celelalte două … și apoi McClane sare într-un alt autoturism, viteze l o rampă improvizat la capătul tunelului și sare tocmai la timp pentru a vedea lovit și demoleze elicopterul-zbor low. “Isus”, spune Matt, “ai ucis un elicopter cu o mașină!” McClane: “Am fugit din gloanțe.”

A fost declarat de către prietenii noștri, și de vrăjmașii noștri: Filme, plus masini egal Americii. Ei bine, cascadorii auto, plus o stea ca Bruce Willis este egal cu un film de acțiune bun. O scenă ca cea de la “Greu de ucis 4” vă permite șoferilor cascadori nebun-talentat încalce legile fizicii, geometrie si adrenalina pentru a crea de contact ale unei moviegoer de mare. Si din moment ce se pare a fi realizate cu un minim de scamatorie calculator și un maxim de calificare ingenios, scena declanseaza satisfăcător publicul de modă veche Vibe folosite pentru a obține de la divertisment acțiune-film au crezut de oameni au riscat viața pentru a oferi. (Sau poate oamenii digitale au ajuns atat de bun la locul de muncă, doar pare manual.)

Există, de asemenea unele cascadorii fizice puternice, gratioase, cu răi swinging lithely peste balustrade și prin rotițe de mașini amenințător. (Parkour, disciplina atletic în stradă care a primit prima sa vitrina mare in filmul francez “District 13” și a fost însușit de mai multe scene din snazzy “Casino Royale” (2007), devine un alt antrenament frumos aici.) Impactul acestor cascadorii, in Greu de ucis 4, și aspectul curajos, industriale favorizat de regizorul Len Wiseman, va face credeți că cineva a primit procesul murdar acest film. De fapt, o cascadorie dublu Willis, Larry Rippenkroeger, a fost destul de lovit după 25-ft. cadă de la o schela la trotuar: a susținut două brațe rupte, o fractura de craniu, coaste fracturate și un plămân perforat. Rippenkroeger, fericit, este acum din nou la locul de muncă. Baieti Stunt pot sări înapoi de la aproape orice.