Greu de ucis 3 – Die Hard 3 (1995) film online subtitrat

Titlu original: Die Hard: With a Vengeance
Regia: John McTiernan
Actori: Jeremy Irons, Samuel L. Jackson, Aldis Hodge, Bruce Willis, Kevin Chamberlin
Anul: 1995
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
Durata: 131 minute
IMDB: 7.5/10 din 176386 voturi

loading...

Nu a fost un moment în care filmele cu James Bond a început cu o secvență de cascadorii senzațional, și am fost recunoscători pentru asta. Acum există filme care sunt, în esență, nimic, dar secvențe cascadorie senzational, unul după altul, fiecare o feat de așteptare, până când suntem bobinare în locurile noastre de suprasarcină de intrare. “Die Hard cu o răzbunare” este genul de film Greu de ucis 3 în care, spre final, începe căutarea pentru chiuveta de bucatarie. Filmul Greu de ucis 3, al treilea din seria “Die Hard”, joaca Bruce Willis ca detectiv John McClane, de data aceasta pe forțele de poliție din New York – sau, mai precis, suspendat de la ea. Există o scenă în care șeful scoate insigna McClane și împinge-l pe birou, și McClane întreabă, “Asta înseamnă că sunt din nou la datorie activ?” Am auzit chicotește cunoștință în audiență la cei care apreciază tradițiile vechi fine, cum ar fi ca toate polițiștii erou sunt pungași care sunt fie în regim suspensiv sau poziția pentru ea.

După bombardarea înfricoșător realistă a unui magazin din Manhattan, McClane primeste un telefon de la un bombardier nebun numit Simon (Jeremy Irons), cerându-i să stea pe un colț de stradă Harlem poartă o placă de tip sandwich având un motto care ar spera în special să nu fie poartă în Harlem. Viața McClane este salvat de un proprietar de magazin local numit Zeus (Samuel L. Jackson), care este apoi inclus în joc ciudat lui Simon a soarecele si pisica. Modelul de film Greu de ucis 3 este deosebit de potrivit pentru o serie de cascadorii și secvențe de acțiune violente. Simon, care pare a fi pretutindeni și a vedea totul, trimite McClane și Zeus năpusteau în jurul valorii de Manhattan, pe de o misiune sfideaza moartea după altul (la un moment dat de pilotare un taxi pe trotuarele din Central Park). Bombe par a fi peste tot în oraș – pe un tren de metrou, pentru început, și apoi într-o școală oraș.

Simon nu este, cu toate acestea, doar un bombardier nebun. El are un scop în spatele comportamentului său, și o armată privată la comanda sa. Și se pare că el are un motiv pentru evidențierea McClane, deoarece a fost McClane care au abandonat fratele lui Simon la Los Angeles highrise în primul “Die Hard” filmul.