Greu de ucis 2 – Die Hard 2 (1990) film online subtitrat

Regia: Renny Harlin
Actori: William Sadler, Tom Bower, Bruce Willis, Franco Nero, Sheila McCarthy
Anul: 1990
Gen: Actiune, Thriller
Durata: 124 minute
IMDB: 7.1/10 din 155675 voturi

loading...

“Greu de ucis 2,” subtitlu “Die Harder,” intra Bruce Willis într-un Decathlon de violență, iar el pune pentru prima dată în fiecare caz, inclusiv lupte pentru arme, sărind de pe benzi transportoare, fiind evacuat din cockpit, sărind pe aripile în mișcare avioane și luptă cu autoritățile. Aceasta este una dintre acele thrillere, cum ar fi seria “Indiana Jones”, pe care am clasifica ca învinețită Filme antebraț pentru că atunci când filmul Greu de ucis 2 este de peste antebratul este negru-și-albastru de unde data dvs. a luat o în momentele de suspans.

De ce este atat de eficient Willis într-un film ca asta? Poate pentru că el combină un fizic atletic relativ cu apariția și modul de Everyman. Titlul filmului Greu de ucis 2 descrie dispozitivul complot de bază: Aici este un om care nu va renunța, care nu va admite înfrângerea, care desfășoară cu încăpățânare pe în fața adversității. Pericolele și testele el se confruntă ar descuraja un James Bond, dar pentru acest politist open-confruntă cu linia parului indepartezi, nu există nici o alegere. După toate: “Soția mea este în avion!” Din nou, de data aceasta el joacă un polițist în vacanță. E în aeroport Washington Dulles așteptare pentru zborul soției sale să aterizeze pe o seara aglomerat în timpul sezonului de Crăciun. Și programată în același aeroport, în același timp, este un jet de militar aduce un tiran de droguri din America de Sud în fața justiției. O bandă de specialitate de teroriști, condus de un fost agent CIA, intenționează să preia controlul operațiunilor aeroportuare de ocolind electronic turnul de control. Vor opri luminile aeroportului, lăsați zeci de avioane înconjoară deasupra capului și apoi cauza un zbor sa se prabuseasca, ca un avertisment. Ceea ce doresc este un plan complet de așteptare alimentat, gata să spirit dictator la libertate.

Willis, care are ochi practicat un polițist, a încercat una dintre conspiratorii, îl urmează într-o zonă de manipulare a bagajelor și descoperă că un teren este pe jos. Dar el nu poate convinge seful de securitate al aeroportului (Dennis Franz), care resentimente un polițist afară, pe gazon lui in filmul Greu de ucis 2. După o ucidere si diverse alte informatii (inclusiv un accident de avion), șeful de securitate admite în cele din urmă el poate avea o problemă pe mâinile sale. Dar chiar și atunci munca Willis “nu este de peste, și până la sfârșitul filmului este unul singur preluarea planeloads întregi de mercenari într-o luptă pentru a termina.